Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μανούλα γεννά δίδυμα για 2η φορά και μόλις οι νοσοκόμες κοιτούν ανάμεσα στα πόδια, παγώνουν!

Απίστευτο!

14 Ιουνίου 2019 12:04
Μανούλα  γεννά δίδυμα για 2η φορά και μόλις οι νοσοκόμες κοιτούν ανάμεσα στα πόδια, παγώνουν!

Η Erica είναι μια μανούλα που γνωρίζει σχεδόν τα πάντα για τον τοκετό. Είναι αρκετά έμπειρη και έχει ήδη 3 παιδιά εκ των οποίων τα δύο είναι διδυμάκια.

Όταν την Erica την έπιασαν ωδίνες στις 38 εβδομάδες, αμέσως μαζί με τον σύζυγό της πήγε στο νοσοκομείο.

Η νευρική μητέρα αγόρασε όλα τα απαραίτητα και έφερε ακόμα και σνακ για τις νοσοκόμες που θα την φρόντιζαν. Η Erica γνωρίζει τα πάντα για τον τοκετό, μιας και αυτή η έμπειρη μητέρα έχει ήδη 3 παιδιά. Τα δύο είναι δίδυμα, αλλά αυτή τη φορά ήθελε να μη μάθει το φύλο των μωρών της.

Παρά τις απίθανες πιθανότητες, ο Weston και η Erica και αυτή τη φορά περίμεναν δίδυμα! Ο Weston τράβηξε ένα βίντεο του τοκετού, έτσι ώστε φίλοι και συγγενείς να ζήσουν την εμπειρία του «αγνώστου». Οι γονείς δεν ήθελαν να μάθουν το φύλο των μωρών τους εκ των προτέρων!

Καθώς πλησίαζε η στιγμή της γέννας, όλοι είχαν αγωνία! Όλοι ήθελαν να μάθουν το φύλο των δίδυμων. Αν θέλετε και εσείς να μάθετε αν το ζευγάρι απέκτησε αγόρια ή κορίτσια ή και τα δύο, δείτε το παρακάτω βίντεο!

Δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν το 2010 είναι σήμερα τα πιο όμορφα παιδιά του κόσμου!

Η Ava Marie και η Leah Rose είναι δίδυμες και γεννήθηκαν στις 7 Ιουλίου 2010, στην California.

Η Jaqi, η μητέρα τους, διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους και η οικογένεια ήταν πραγματικά ενθουσιασμένη που θα μεγαλώσει.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί οτι θα κατέληγαν με τα πιο διάσημα δίδυμα!

Λίγο μετά τη γέννηση των δίδυμων όλοι έλεγαν στη Jaqi να πάει τα κοpίτσια της σε γραφείο μοντέλων.

Όταν η Ava Marie και η Leah Rose έγιναν 6 μηνών, η Jaqi αποφάσισε να τις γράψει σε ένα γραφείο μοντέλων. Γρήγορα όμως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε ότι πιθανώς δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για τις κόρες της να αρχίσουν το μόντελινγκ. Τα δίδυμα που θα σου φτιάξουν την διάθεση για σήμερα με τις επικές φωτογραφίες τους!

Αλλά όταν τα κορίτσια έφτασαν στα έβδομα γενέθλιά τους, η Jaqi επανεξέτασε την ιδέα της.

Είδε την ημερομηνία των έβδομων γενεθλίων τους (7/7/17) ως σημάδι και αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία των κοριτσιών στο Instagram.

Επτά χρόνια πριν ο κόσμος, έτοιμος ή όχι, καλωσόρισε τα δύο μικρά κοpίτσια μου – την Ava και την Leah. Ήρθαν 4 1/2 εβδομάδες νωρίτερα, αλλά γνωρίζοντας τις προσωπικότητές τους πλέον, καταλαβαίνω ότι εμφανίστηκαν νωρίς, έτοιμες να αναλάβουν δράση! Είναι τα 7α γενέθλιά τους φέτος στις 7/7/17 . Τόσα επτά … τόσα πολλά σημάδια ότι αυτό ήταν το έτος τους για να λάμψουν! Πιστεύω πάρα πολύ στα σημάδια και όλοι λένε ότι το 7 είναι τυχερός αριθμός! ».

Δεν είχε ιδέα ότι ο λογαριασμός της θα γινόταν viral.

Σε λίγο καιρό, οι Ava Marie και Leah Rose έγιναν διασημότητες του Instagram και σύντομα άρχισαν να προσελκύουν διάφορα πρακτορεία μοντέλων, που θα έκαναν οτιδήποτε για να έχουν την ευκαιρία να τις πείσουν να υπογράψουν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τα πιο σπάνια σιαμαία σήμερα είναι 2 πανέμορφες κοπέλες!

Διαβάστε περισσότερα περίεργα θέματα στο Athensmagazine.gr.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share