Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Έχασε την μνήμη της και ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιον άντρα που ήταν και πριν μαζί!

Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης!

18 Ιουλίου 2019 14:30
Έχασε την μνήμη της και ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιον άντρα που ήταν και πριν μαζί!

Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης αλλά ταυτόχρονα και περίεργη είναι αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω! Έχασε την μνήμη της και ερωτεύτηκε ξανά τον ίδιον άντρα που ήταν και πριν μαζί!

Ακόμα και η αμνησία δεν μπόρεσε να μπει ανάμεσά τους! Διαβάστε όμως ακόμα μια παράξενη ιστορία που συγκλόνισε όλο τον κόσμο με ένα κορίτσι που εξαφανίστηκε!

Πριν αρκετούς μήνες, η 19χρονη Τζέσικα Σάρμαν υπέφερε από μια άσχημη επιληπτική κρίση που την οδήγησε σε απώλεια μνήμης.

Έτσι, έπρεπε να γνωρίσει από την αρχή τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της. Την οικογένειά της και το αγόρι της.

Ιστορία περίεργα

Το 2010, η Τζέσικα διαγνώστηκε με επιληψία του μετωπιαίου λοβού. Πρόσφατα, υπέφερε από μια κρίση επιληψίας καθώς πήγαινε στη δουλειά μαζί με το αγόρι της, τον Ρίτσαρντ Μπίσοπ.

Ο 25χρονος Ρίτσαρντ, ανέλαβε αμέσως δράση και βοηθούσε την κοπέλα του σε ότι χρειαστεί. Παρόλα αυτά, η κοπέλα συνέχιζε να υποφέρει από απώλεια μνήμης.

Ιστορία περίεργα

Για να πειστεί η Τζέσικα για τη σχέση που είχε με την οικογένειά της, αναγκάστηκαν να της δείξουν φωτογραφίες.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος, όχι μόνο για την Τζέσικα αλλά και για τους γονείς της, την Λίσα και τον Γκάρι Σάρμαν. Το πιο δύσκολο όμως ήταν να πεισθεί για τη σχέση της με τον Ρίτσαρντ.

«Για μένα ήταν ένας ξένος», ανέφερε η ίδια.

Ιστορία περίεργα

«Με άφησαν μόνη μαζί του και δεν μου άρεσε. Ήταν ένας ξένος για μένα. Ο Ρίτσαρντ με πήγε στο αγαπημένο μας πάρκο αλλά δεν ήθελα καν να περπατήσω δίπλα του. Όταν μου κράτησε το χέρι, το τράβηξα.

Ήταν καταρρακωμένος αλλά σίγουρος πως μπορούσαμε να αποκτήσουμε πάλι αυτό που είχαμε. Βλέποντας πόσο παθιασμένος ήταν, με έπεισε πως ενδιαφερόταν για μένα, οπότε συμφώνησα να τον συναντάω αλλά δεν έδινα υποσχέσεις.», συμπλήρωσε.

Ιστορία περίεργα

Παρόλο που έχει ανακτήσει και πάλι τη ζωή της, η Τζέσικα, φοβάται πως η κατάστασή της μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω απώλεια μνήμης!

Μια μάνα ψυχορραγούσε στην άκρη του δρόμου... Μόλις πρόσεξε τι είχε στο πλευρό της… Πάγωσε!

Καγκουρό ιστορία Αυστραλία

Ήταν ένα συνηθισμένο απόγευμα όπως κάθε άλλο για την Chloe Enright από το Dunsborough της Αυστραλίας. Οδηγούσε προς το σπίτι της με τα δύο της παιδιά όταν είδε κάτι στην άκρη του δρόμου.

Ήταν ένα νεκρό καγκουρό. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στους δρόμους της Αυστραλίας.Δείτε ένα περίεργο βίντεο με άνδρα που γρονθοκοπεί καγκουρό για να σώσει τον σκύλο του!

Ένιωσε όμως για κάποιο λόγο πως έπρεπε να πλησιάσει για να δει καλύτερα. Όταν βγήκε από το αμάξι της, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της: Ένα νεογέννητο καγκουρό καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

Μία μάνα ψυχορραγούσε στην άκρη του δρόμου
Χωρίς να το σκεφτεί, άρπαξε το μωρό και το τύλιξε στη ζακέτα της. Εκείνο έκλαιγε και έτρεμε. Συνήθως, τα μωρά καγκουρό μένουν στον μάρσιπο της μητέρας τους μέχρι να έχουν τρίχωμα και να μπορούν να ανοίξουν τα μάτια τους.


Η Chloe ήξερε πως την περίμενε πολύ δουλειά. Αλλά τα παιδιά της είχαν ενθουσιαστεί με την ιδέα του να έχουν ένα νεογέννητο καγκουρό μαζί τους στο σπίτι.

Μία μάνα ψυχορραγούσε στην άκρη του δρόμου

Όταν πήγε σπίτι, έψαξε πληροφορίες από το FAWNA, έναν οργανισμό που σώζει άγρια ζώα, για το πώς να φροντίσει το μωράκι.

Μία μάνα ψυχορραγούσε στην άκρη του δρόμου

Εκείνοι της έστειλαν ένα πακέτο με πληροφορίες και εργαλεία που θα της χρειαζόντουσαν.


Το πιο σημαντικό ήταν πως έπρεπε να το κρατήσουν ζεστό, έτσι ώστε να μην χάσει την αίσθηση του ζεστού μάρσιπου της μητέρας του. Έπρεπε να τον ταΐζουν 4 φορές τη μέρα, μέχρι να γίνει 18 μηνών.

Η κόρη της Chloe, Lily, αποφάσισε να ονομάσει την καινούργια της φίλη Angel.

Η Chloe ξέρει πως η Angel έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της, αλλά χαίρεται που θα την φροντίζει όσο μεγαλώνει. Το μόνο σίγουρο είναι πως η μικρή θα έχει όσο αγάπη και φροντίδα χρειάζεται με αυτή την οικογένεια. Ευτυχώς που βρήκαν ο ένας τον άλλον!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share