Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Η εξαφάνιση αυτού του κοριτσιού, πάγωσε την Αμερική το 1991. Σήμερα βρέθηκε και δείτε πως είναι..

Μια απίστευτη ιστορία!

17 Ιουλίου 2019 22:25
Η εξαφάνιση αυτού του κοριτσιού, πάγωσε την Αμερική το 1991. Σήμερα βρέθηκε και δείτε πως είναι..

Όταν ήταν 11 χρονών, η Jaycee Lee Dugard απήχθη στις 10 Ιουνίου 1991 από τον Phillip Garrido στο South Lake Tahoe της Καλιφόρνια. Καθώς πήγαινε να προλάβει το σχολικό λεωφορείο, ο Garrido την πλησίασε με ένα αυτοκίνητο και την ακινητοποίησε με ένα όπλο. Μια απίστευτη ιστορία που συγκλονίζει την Αμερική και όχι μόνο..

Εκείνη την περίοδο είχε γίνει πρώτο θέμα στα νέα και γινόντουσαν μαζικές έρευνες για τον εντοπισμό της. Δυστυχώς όμως, δεν κατάφεραν να την βρουν και έτσι είχε παραμείνει όμηρος του Garrido μέχρι το 2009. Δείτε ακόμα εικόνες που σημάδεψαν την παγκόσμια ιστορία...

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Phillip Garrido την βίαζε επανειλημμένα και σαν αποτέλεσμα είχε γεννήσει δύο μωρά. Η γυναίκα του Phillip είχε εμπλακεί και εκείνη στην κράτησή της. Οι συνθήκες που ζούσε καθημερινά το νεαρό κορίτσι ήταν τραγικές.

Αμερική ιστορία

Ήταν αναγκασμένη να ζει με τα παιδιά της σε μία καλύβα στην πίσω αυλή του. Όταν η αστυνομία την βρήκε, ήταν 18 χρόνια μετά και οι εικόνες μετά την αιχμαλωσία της είναι ανατριχιαστικές.

Έτσι ήταν πριν την απαγωγή:

Αμερική ιστορία

Είναι μία φωτογραφία που είχαν δείξει όλα τα μέσα ενημέρωσης τότε που έγινε το τραγικό συμβάν

Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της αιχμαλωσίας της: Phillip και Nancy Garrido.

Αμερική ιστορία

Πριν την απαγωγή, ο Phillip είχε μεγάλο ιστορικό για χρήση ναρκωτικών και $εξουαλικής παρεκτροπής.

Φαίνεται στην εικόνα το κατάλυμα στο οποίο έμενε με τις κόρες της στην πίσω αυλή του.

Αμερική ιστορία

Είχε φτιάξει ακόμα και κούνια για εκείνη και τα παιδιά της.

Αμερική ιστορία

Αυτή είναι η σκηνή στην οποία έμενε με τις κόρες της κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της.

Η Jaycee προσπάθησε να μετατρέψει αυτές τις τραγικές συνθήκες ζωής σε κάτι φυσιολογικό για τις κόρες της.

Όσο καιρό την κρατούσαν, την είχαν αφήσει μερικές φορές να βγει έξω, ακόμα και να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση. Αυτή η αυταρέσκεια του ήταν που έκανε τους ανθρώπους να παραξενευτούν για το ότι περπατούσε με τη γυναίκα του και ένα ξανθό κορίτσι.

Αυτό ήταν που οδήγησε τις έρευνες στο σπίτι του.

Κανείς δεν περίμενε όμως να την ξαναδεί ζωντανή.

Αμερική ιστορία

Δείτε πώς ήταν το 2009!

Αμερική ιστορία

Είναι απίστευτο το πώς είναι παρά τα 18 χρόνια αιχμαλωσίας της.

Από τότε, προσπαθεί να βοηθήσει στην μάχη ενάντια στις απαγωγές παιδιών.

Αμερική ιστορία

Το 2011, δημοσίευσε ένα βιβλίο περιγράφοντας την εμπειρία με το όνομα: “A Stolen Life.”

Συγκλονιστικό: Μια μάνα νόμιζε ότι έχασε για πάντα τον γιο της μέχρι που...

Η διαδρομή προς το σπίτι ήταν δύσκολη για την μάνα...Πήρε την τσάντα με τα υπάρχοντά του Τζίμι και την τούφα από τα μαλλιά του παιδιού της και τα μετέφερε στο δωμάτιο του. Μια συγκλονιστικήιστορία θα διαβάσετε παρακάτω!

Την τοποθέτησε κάπου που να τα βλέπει συνέχεια, πάνω στο ράφι που είχε τα αυτοκινητάκια του. Έπειτα ξάπλωσε στο κρεβατι, πήρε σφιχτά αγκαλιά το μαξιλάρι του και έκλαιγε με λυγμούς... Διαβάστε ακόμα μια ιστορία για ένα νεαρό αγόρι που δεν είχε φαγητό!

Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα ξύπνησε. Σηκώθηκε έβαλε ένα ποτήρι νερό και ξαναγύρισε στο άδειο παιδικό δωμάτιο. Άνοιξε τη τσάντα με τα πράγματα του Τζίμι και άρχισε να τακτοποιεί τα ρούχα του στη ντουλάπα.

Τότε είδε...

Συγκλονιστικό: Μια μάνα νόμιζε ότι έχασε για πάντα τον γιο της μέχρι που...

Διπλωμένο μέσα σε μια τσέπη από τα παντελόνια ένα διπλωμένο χαρτί. Το άνοιξε και το διάβασε:

«Αγαπημένη μου μαμά,


Αν το διαβάζεις αυτό, τότε δεν τα κατάφερα να είμαι και πάλι μαζί σου. Το ξέρω ότι θα σου λείψω. Και μένα θα μου λείψεις πολύ αλλά δεν θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Όπου και να βρίσκομαι θα σ “αγαπώ για πάντα μαμά, κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Κάποτε θα βρεθούμε ξανά και πάλι. Μέχρι τότε όμως, αν θέλεις, μπορείς να υιοθετήσεις ένα μικρό αγόρι και έτσι δεν θα νιώθεις τόση μοναξιά. Να το κάνεις μαμά, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορεί αν θέλει να πάρει το παλιό μου δωμάτιο και όλα τα παιχνίδια μου για να παίζει.
Αλλά αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις κορίτσι, μάλλον δεν θα του αρέσουν τα πράγματα μου. Θα πρέπει να της αγοράσεις κούκλες και άλλα τέτοια κοριτσίστικα πράγματα.

Να μην λυπάσαι όταν με σκέφτεσαι μαμά. Να θυμάσαι όλες εκείνες τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί και να γελάς.
Θυμάσαι τότε που γέμισα όλη τη κουζίνα με αλεύρι γιατί προσπαθούσα να σου φτιάξω κέικ; Εσύ αντί να με μαλώσεις, άρχισες να γελάς τόσο πολύ όταν με είδες, που νόμιζα ότι θα πάθεις κάτι. Ή και τότε που έσπασα το παράθυρο της κουζίνας με τη μπάλα μου και σου είπα ότι το έκανε η γάτα μας; Το ήξερες ότι το είχα κάνει εγώ αλλά δεν μου φώναξες. Ποτέ σου δεν μου φώναξες μαμά. Ήσουν η καλύτερη μαμά που θα μπορούσα να έχω και σε ευχαριστώ τόσο πολύ για αυτό.
Ξέρω ότι εκεί που θα πάω δεν θα είναι άσχημα. Πόσο άσχημα άλλωστε μπορεί να είναι αφού εκεί βρίσκονται η γιαγιά και ο παππούς; Θα με προσέχουν αυτοί και για αυτό δεν πρέπει να ανησυχείς καθόλου για μένα. Θα με ξεναγήσουν εκείνοι σε όλο τον ουρανό και όποτε μπορούμε θα πεταγόμαστε για λίγο στη Γη για να σου δίνω κλεφτά ένα φιλί στο μάγουλο την ώρα που κοιμάσαι.

Φαντάζεσαι μαμά να βρω κάπου εκεί στον ουρανό και τον Ντακ το σκυλάκι μας; Δεν θα ήταν τέλεια να μου γλύφει το πρόσωπο και να με ξυπνάει όπως παλιά; Θυμάσαι;


Αλλά ο λόγος που σου γράφω περισσότερο αυτό το γράμμα μαμά είναι για να σου θυμίσω ότι δεν πρέπει να χάσεις τη πίστη σου στο Θεό επειδή έχασες εμένα. Ένα βράδυ που ξύπνησα, σε άκουσα να κλαις δίπλα μου και να του μιλάς. Του έλεγες ότι δεν είναι σωστό να με πάρει κοντά του και τον ρωτούσες «Πού είσαι όταν σε χρειάζομαι;»
Εκείνος όμως βρέθηκε στην ίδια θέση με εσένα όταν ο γιος του ήταν πάνω στο σταυρό. Ήταν εκεί, και είναι εκεί για όλα τα παιδιά του. Εσύ μου το έμαθες αυτό.

Ελπίζω τώρα που θα πάω εκεί ψηλά να σταματήσω να πονάω. Δεν τον αντέχω άλλο αυτόν τον πόνο μαμά.

Θα σε αγαπώ για πάντα!

Τζίμι

ΥΓ. Τα μεσημέρια ελπίζω να φτιάχνουν μακαρόνια με κιμά όπως τα έφτιαχνες εσύ. Θα μου λείψουν μαμά, όπως θα μου λείψεις πολύ και εσύ.»

Η Σάλλυ δίπλωσε το χαρτί, το τοποθέτησε πλάι στη τούφα από τα μαλλιά του γιου της, εκεί δίπλα στα αυτοκινητάκια του και σηκώθηκε όρθια. Σκούπισε τα μάτια της, ίσιωσε τους ώμους της και άνοιξε όλα τα παράθυρα του σπιτιού.

«Για να μπορεί να μπει στο σπίτι όταν έρθει», σκέφτηκε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share