Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Γιαγιά μπερδεύει τα σ@ξ toys με κάλτσες και πέφτει για ύπνο!

Η γιαγιά ήθελε να ζεσταίνονται τα πόδι της!

11 Ιουλίου 2019 14:09
Απίστευτο: Γιαγιά μπερδεύει τα σ@ξ toys με κάλτσες και πέφτει για ύπνο!

Απίστευτο αυτό που έκανε μια γιαγιά όταν μπέρδεψε τα sex toys του εγγονού της με κάλτσες! Έπεσε για ύπνο και μάλλον ήθελε οι σιλικόνες να της κρατάνε ζεστά τα πόδια... Πάντως οι γυναίκες μικρές ή μεγάλες μπορούν να μας εκπλήξουν με τις εφευρέσεις τους!

Ένας άντρας έχει αποκαλύψει ότι η γιαγιά του έσφαξε τα παιχνίδια του για ένα ζευγάρι κάλτσες και κατέληξε να τα βάζει στα πόδια του, όπου τελικά κολλήθηκαν.

Ο 21χρονος αποκάλυψε στα τώρα δικά του tweets ότι η αθώα ηλικιωμένη γυναίκα είχε σκεφτεί ότι τα παιχνίδια ήταν θερμικές κάλτσες, γι 'αυτό αποφάσισε στα πόδια της να ζεσταθεί.

Στην αρχική του tweet, ο άνθρωπος αποκάλυψε ότι η αθώα γιαγιά του είπε ότι είχε δανειστεί ένα ζευγάρι κάλτσες από το δωμάτιό του.

Αργότερα δήλωσε ότι θα έδινε τα φώτα σάρκας, τα οποία είπε ότι ήταν «ακόμα ζεστά» σε όποιον το θέλει, επειδή αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε πλέον να τα χρησιμοποιήσει!

Αργότερα είπε ότι θα έδινε τα φώτα της σάρκας, τα οποία είπε ότι ήταν «ακόμα ζεστά» σε όποιον το θέλει, επειδή αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε πλέον να τα χρησιμοποιήσει

Ωστόσο, όταν πήγε σε μια κρεβατοκάμαρα και είδε τι είχε πραγματικά βάλει στα πόδια της, ήταν σοκαρισμένος.

Μοιράστηκε δύο εικόνες που έδειξαν την ηλικιωμένη γυναίκα με δύο σάρκα-φώτα ένα σεξ παιχνίδι στα πόδια της.

Νότια Κορέα: Οι γιαγιάδες γίνονται μαθήτριες!

Προκειμένου να αποφύγουν να καταργήσουν κάποιες τάξεις, μερικά σχολεία στρέφονται πλέον στουςηλικιωμένους, τις αναλφάβητες γιαγιάδες στη Νότια Κορέα, οι οποίες όταν ήταν νέες δεν μπόρεσαν να πάνε στο σχολείο.

Έρευνα που διεξήχθη το 2017 αποκάλυψε ότι το 67% των Νοτιοκορεατών άνω των 80 ετών δεν γνωρίζουν να γράφουν και να διαβάζουν, όμως το ποσοστό είναι πολύ μεγαλύτερο μεταξύ των γυναικών.

«Η γιαγιά μου μου έλεγε ότι μια γυναίκα που έχει γνώσεις πάντα καταλήγει να επαναστατεί. Γι’ αυτό μου απαγόρευσε να πάω στο σχολείο» θυμάται η 75χρονη Γιανγκ Σέον- για, η οποία μαθαίνει να γράφει σε ένα σχολείο στη Σουντσεόν.

Η αντίθεση με τη σύγχρονη αντίληψη στη Νότια Κορέα, όπου η εκπαίδευση αποτελεί προτεραιότητα για τις οικογένειες, είναι μεγάλη.

Παράλληλα η υπερανταγωνιστική κοινωνία της Νότιας Κορέας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα υπογεννητικότητας, καθώς πολλές γυναίκες επιλέγουν να μην κάνουν παιδιά προκειμένου να μην βλάψουν την καριέρα τους.

Ο δείκτης γεννητικότητας ήταν 4,53 το 1970 και πέρυσι έπεσε κάτω από το 1, ένας από τους πιο χαμηλούς δείκτες παγκοσμίως. Ο πληθυσμός της Νότιας Κορέας είναι τώρα 51 εκατομμύρια, όμως το 2067 αναμένεται να πέσει στα 39 εκατομμύρια, με τη μέση ηλικία τότε να ανέρχεται στα 62 έτη, σύμφωνα με τις δημογραφικές προβλέψεις.

«Η Νότια Κορέα αντιμετωπίζει μια διαδικασία γήρανσης σε έναν άνευ προηγουμένου ρυθμό», σχολιάζει η Τσο Σουνγκ- Χο του κορεατικού ινστιτούτου για την Υγεία και τις Κοινωνικές Υποθέσεις.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share