Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Γυναίκα μπέρδεψε τα οπίσθι@ μαϊμούς με φανάρι και προκάλεσε ατύχημα!

Τι άλλο θα ακούσουμε!

10 Ιουλίου 2019 16:35
Αδιανόητο: Γυναίκα μπέρδεψε τα οπίσθι@ μαϊμούς με φανάρι και προκάλεσε ατύχημα!

Τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε σε τούτον τον κόσμο; Γυναίκα μπέρδεψε τα οπίσθι@ μαϊμούς με φανάρι και προκάλεσε ατύχημα! Πόσο περίεργο σας ακούγεται αυτό; Δείτε ακόμα ένα ασυνήθιστο ατύχημα που συνέβη με ζώα!

Η οδική ασφάλεια είναι ένα σοβαρό ζήτημα, αλλά μερικές φορές, τα ατυχή περιστατικά απλά δεν μπορούν να αποφευχθούν, ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί προσπαθούμε να είμαστε. Πάρτε αυτό το ασυνήθιστο τροχαίο ατύχημα, για παράδειγμα: Μια γυναίκα οδηγός στην Κίνα έπεσε σε ένα μικρό ατύχημα, αφού μπέρδεψε τα οπiσθια μαϊμούς με το κόκκινο φανάρι.

Το ατύχημα έλαβε χώρα στο Γκουιτσόου της Κίνας. Το γυναικείο αυτοκίνητο της οδηγού τράκαρε στο πίσω μέρος του με ένα άλλο όχημα, αφού ξαφνικά πάτησε φρένο, γιατί μπέρδεψε το πίσω μέρος της μαϊμούς με το κόκκινο φανάρι. Παράξενο ναι, αλλά είναι μια αληθινή ιστορία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα οδηγούσε κατά μήκος του δρόμου Γουχάν το πρωί του ατυχήματος.

Ενώ πλησίαζε μια διασταύρωση, η οδηγός κοιτούσε ψηλά και είδε ένα «κόκκινο φως». Για να αποφύγει να περάσει το κόκκινο φανάρι, η κυρία πάτησε το φρένο. Αυτό το αιφνίδιο φρενάρισμα οδήγησε το όχημα που βρισκόταν από πίσω της να την τρακάρει ελαφρώς.

Στη συνέχεια η κυρία κοίταξε το φανάρι της κυκλοφορίας και συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν καθόλου κόκκινο όπως νόμιζε ότι είδε. Ήταν, στην πραγματικότητα, τα κόκκινα οπiσθια μιας μαϊμούς. Η μαϊμού καθόταν και χαλάρωνε στην κολόνα, λίγα μέτρα μακριά από το πραγματικό φανάρι, χωρίς να γνωρίζει το μικρό οδικό ατύχημα που μόλις προκάλεσε. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του μικρού ατυχήματος.

Ήταν ένα τίμιο λάθος από τη γυναίκα οδηγό. Και για να είμαστε δίκαιοι, δεν έπραξε τίποτα άλλο από το νόμιμο, καθώς νόμιζε ότι είδε ένα κόκκινο φανάρι και πάτησε φρένο. Ίσως οι αρχές και οι οδηγοί πρέπει να είναι επιφυλακτικοί με τους πιθήκους, ή οποιαδήποτε άλλα ζώα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν το ίδιο περιστατικό.

Υπάρχει ορχιδέα με «πρόσωπο» μαϊμούς!

Έχει δύο παράξενα ονόματα και αποτελεί μία από τις πιο σπάνιες ορχιδέες του πλανήτη, η οποία ευδοκιμεί σε μεγάλα υψόμετρα 1.000 και 2.000 μέτρων στο Εκουαδόρ και το Περού.

Η «ορχιδέα-μαϊμού» ή αλλιώς «Δράκουλας» ονομάστηκε έτσι εξαιτίας της μεγάλης ομοιότητας που έχουν τα άνθη της με το πρόσωπο της μαϊμούς αλλά και επειδή οι απολήξεις των πετάλων θυμίζουν τα δόντια του Κόμη Δράκουλα της Τρανσυλβανίας!

Η εν λόγω ορχιδέα είναι από τις πιο σπάνιες στον κόσμο, η οποία ανακαλύφθηκε το 1978 από τον βοτανολόγο Luer, και δύσκολα ευδοκιμεί σε καταστάσεις «αιχμαλωσίας», μέσα σε γλάστρες ή θερμοκήπια, αν και γίνονται αρκετές προσπάθειες γι’αυτό.

Σπάνια εμφανίζεται σε ανθοπωλεία και φυτώρια, ενώ λίγοι είναι αυτοί που έχουν το πλεονέκτημα να τη θαυμάσουν από κοντά!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share