Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Το επικό ποστάρισμα για μεταχειρισμένα έπιπλα που έγινε viral! (Photo)

Μεταχειρισμένα έπιπλα > Να του Πάρουμε μια Πάστα

5 Ιουλίου 2019 12:57
Το επικό ποστάρισμα για μεταχειρισμένα έπιπλα που έγινε viral! (Photo)

Ο χωρισμός ενός ζευγαριού είναι ένα θλιβερό γεγονός. Όταν μάλιστα συμβαίνει λίγο πριν τον γάμο, είναι ακόμα χειρότερα, όμως συχνά καλούμαστε να δούμε την πραγματιστική πλευρά των νέων δεδομένων.

Κοινά όνειρα, κοινά σπίτια και προφανώς κοινές αγορές που κάπως πρέπει να χωριστούν.

Να σας υπενθυμίσουμε την ιστορία που Έστελνε προσκλήσεις για τον γάμο χώρις να της έχει γίνει καν πρόταση!

Μια γυναίκα αναγκάστηκε να κάνει ακριβώς αυτό και να πουλήσει τα έπιπλα που αγόρασαν για το σπίτι τους, αλλά επέλεξε τον πιο...προσωπικό τρόπο σε ομάδα στο Facebook για να το κάνει.

Δείτε το επικό ποστ που έγινε viral:

undefined

Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!(φωτος)

Γνωρίστε την Ah Fei, μια αξιολάτρευτη γάτα που έχει κλέψει τις καρδιές του Διαδικτύου για τις απίστευτα εκφραστικές και δραματικές της αντιδράσεις. Η Ah Fei, που σημαίνει "χοντρός" στο Mandarin, είναι γλυκούλα τεμπέλα και λατρεύει το φαγητό.

Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!
Η Ah Fei ζει μια ευχάριστη ζωή στο Jiangsu της Κίνας, όπου η ίδια και ο ιδιοκτήτης της Tang Chang παίζουν κάθε είδους παιχνίδια.Σε πολλά από αυτά η γάτα μας δίνει τις πιο αστείες εκφράσεις της.

Εάν δεν γνωρίζαμε καλύτερα, θα υποθέταμε ότι το γατάκι ήταν σε μια σταθερή κατάσταση άγχους, τρόμου και απογοήτευσης. Τελικά όμως είναι απλά μια άλλη drama queen!

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολουθούν στο διαδίκτυο της περιπέτειες αυτής της γάτας κάνοντας της viral!

Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!Αυτή η drama queen γάτα έχει γίνει viral για τις περίεργες αντιδράσεις της!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share