Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τι μαρτυρά το νυφικό σας για την προσωπικότητά σας;

Ποια επιλογή θα αποκαλύψει τα πάντα για εσάς;

28 Ιουνίου 2019 13:16
Τι μαρτυρά το νυφικό σας για την προσωπικότητά σας;

Ποια επιλογή νυφικού θα αποκαλύψει τα πάντα για την προσωπικότητά σας; Όταν επιλέγετε ένα νυφικό τότε οι υπόλοιποι θα καταλάβουν πολλά για τον εαυτό σας!

Σε ίσια γραμμή

Ένα μποέμ ή ρετρό νυφικό εκφράζει περισσότερο μια ανάλαφρη προσωπικότητα που δε “κολλάει” στις λεπτομέρειες, ξέρει τι είναι σημαντικό, δεν είναι αγχώδης και “δομημένη”.

Ο γάμος τους συνήθως είναι κομψός και δημιουργεί στους καλεσμένους την αίσθηση ότι όλα γίνονται αβίαστα και χαλαρά, χωρίς να ακολουθούνται “τυπικούρες”. Ο γάμος της δεν είναι παρά ένα μεγάλο πάρτι με φίλους, μακριά από την πόλη, σε ένα γαλήνιο και απομονωμένο μέρος.

Στη γραμμή του σώματος

Εδώ έχουμε ένα glam κορίτσι -διακρίνεται για το χιούμορ αλλά και για το ότι είναι η ψυχή της παρέας – ξέρει τι ακριβώς της αρέσει και πως να το κατακτήσει. Οι καλεσμένοι σε αυτό το γάμο θα είναι μαγεμένοι από κάθε λεπτομέρεια που θα έχει φροντίσει η ίδια ώστε να είναι όλα τέλεια.

Σε Α γραμμή
Μοντέρνο, δομημένο και κομψό, αυτό το στυλ φορέματος απευθύνεται σε γυναίκες που είναι οργανωμένες και ισορροπημένες σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Προτιμούν τις κομψές και κλασικές επιλογές με μοντέρνα στοιχεία στο γάμο τους.

Κοντά
Ένα κορίτσι της πόλης που της αρέσει η ιδέα του να έχετε ένα φόρεμα που μπορεί να φορέσει ξανά και ξανά. Πρακτική και μοντέρνα, δε κολλάει σε στερεότυπα και αγαπάει το σώμα της. Ο γάμος θα είναι σχετικά απλός, εκλεπτυσμένος και απόλυτα σύγχρονος, σε αστικό τοπίο.

Midi νυφικά
Τα επιλέγουν… ντίβες, γυναίκες που έχουν σαν πρότυπο την Οντρεϊ Χέπμπορν, οι οποίες προτάσσουν έντονα το εγώ τους. Συνήθως ο γάμος τους είναι σικ φυσικά, κλασικός αλλά με μια προσωπική πινελιά. Διασκεδαστικά και flirty, αυτά τα φορέματα είναι μια επέκταση του δασκεδαστικού μέρους της προσωπικότητάς τους. Πιστεύουν ότι ο γάμος τους είναι μια ευκαιρία για να απολαύσουν τον εαυτό σας και να κάνουν την περίσταση αξέχαστη με κάθε δυνατό τρόπο. Δεν σκέφτονται τίποτα δύο φορές και το πρώτο πράγμα που τους έρθει στο μυαλό το κάνουν πραγματικότητα.

Νυφικά τούρτες
Τα επιλέγουν αθεράπευτα ρομαντικές γυναίκες οι οποίες όλη τους του ζωή ονειρεύονταν την ημέρα του γάμου τους, θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής και είναι πολύ ευαίσθητες και ονειροπόλες. Ο γάμος τους συνήθως είναι βγαλμένος από παραμύθι, με ροδοπέταλα, άμαξες και άλλα παρόμοια να συνθέτουν το σκηνικό.

Νυφικά… παντελόνια
Μοναδικό και απροσδόκητο, αυτά είναι τα στυλ νυφικού που επιλέγουν εξωσυμβατικές γυναίκες που έχουν και γνώσεις για τη μόδα και απόλυτη αίσθηση του στιλ. Συνήθως ο γάμος τους είναι πολιτικός και ακολουθεί ένα ιδιαίτερο δείπνο για τους στενούς συγγενείς και φίλους. Πιστεύουν ότι ο γάμος τους είναι η ευκαιρία να γιορτάσουν και να αναδείξουν το ποιες είναι. Είναι ανεξάρτητες, με αυτοπεποίθηση και αποφασισμένες στις επιλογές τους. Ακριβώς όπως η επιλογή του γάμου τους έχει την ατομικότητά της, έτσι και τα πάντα στη ζωή τους.

Τι μαρτυρούν τα χέρια μας για την προσωπικότητά μας;

Πολλά είναι τα τεστ ή τα άρθρα για την προσωπικότητά μας και τι αποκαλύπτουν διάφορες δραστηριότητες ή χαρακτηριστικά μας! Αυτήν την φορά θα μάθετε τι αποκαλύπτουν τα χέρια για την προσωπικότητά σας! Πρώτα από όλα μετρήστε το χέρι βάζοντας τον αντίχειρα στον αγκώνα.

Απλώστε το χέρι σας και μετά βάλτε το στον αγκώνα. Εάν μπορείτε να τον φτάσετε εύκολα αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγάλο χέρι αλλά αν δεν μπορείτε τότε το χέρι σας είναι μικρό.

Οι άνθρωποι με μικρά χέρια αγαπούν να παίρνουν ρίσκα.

Οι άνθρωποι με αυτά τα χέρια αγαπούν την περιπέτεια και είναι γενναιόδωροι. Επίσης έχουν έντονες προσωπικές σχέσεις.

Οι άνθρωποι με μικρά χέρια έχουν ρεαλιστική φύση.

Τέτοιοι άνθρωποι είναι αρκετά λογικοί και αν και περιμένουν για να λύσουν ένα πρόβλημα, το προσεγγίζουν αμέσως.

Οι άνθρωποι με μεγάλα χέρια είναι τελειομανείς σε κάτι.

Αν και αποφεύγουν τις μικρές λεπτομέρειες, παραμένουν κολλημένοι εκεί επειδή έχουν και την συνήθεια της καθυστέρησης.

Οι άνθρωποι με μεγάλα χέρια είναι επίσης ευαίσθητοι.

Αντιδρούν υπερβολικά και το γνωρίζουν. Ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους πραγματικά και τους προσέχουν καλύτερα και από τον εαυτό τους.

Το σχήμα της παλάμης έχει επίσης πολύ σημασία.

Οι άνθρωποι με τετράγωνη παλάμη είναι λογικοί και έχουν πρακτικό μυαλό.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι καλοί στα μαθηματικά και αγαπούν την λογική προσέγγιση από το να πιστεύουν στην διαίσθηση. Οι άνθρωποι με τις ορθογώνιες παλάμες παίρνουν γρήγορες αποφάσεις για να λύσουν το πρόβλημα. Έχουν μεγάλη διαισθητική δύναμη. Ο συνδυασμός τετράγωνης παλάμης και μακριά χέρια λέει ότι το πρόσωπο είναι ευαίσθητο και περιπετειώδες ταυτόχρονα.

Οι άνθρωποι με μακριά δάχτυλα έχουν παράξενη προσωπικότητα.

Και οι άνθρωποι με κοντά δάχτυλα είναι καλά αφεντικά και ηγέτες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share