Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ξύπνησε με το μάτι μαυρισμένο και πονοκέφαλο και βρήκε ένα σημείωμα από τη γυναίκα του! Μετά από λίγο, τον πιάνουν τα κλάματα…

Απίστευτη ιστορία...

27 Ιουνίου 2019 16:14
Ξύπνησε με το μάτι μαυρισμένο και πονοκέφαλο και βρήκε ένα σημείωμα από τη γυναίκα του! Μετά από λίγο, τον πιάνουν τα κλάματα…

Ξύπνησε με το μάτι μαυρισμένο και πονοκέφαλο και βρήκε ένα σημείωμα από τη γυναίκα του! Μετά από λίγο, τον πιάνουν τα κλάματα…

Tι του έγραφε η γυναίκα του στο σημείωμα;

Πρέπει πάντα να προσέχεις με το αλκοόλ. Αν τύχει και πιεις πάρα πολύ, οι πιθανότητες είναι πως θα κάνεις κάτι που θα μετανιώνεις την επόμενη μέρα. Ή μπορεί να κάνεις κάτι καταπληκτικό, αλλά να μην μπορείς να το θυμηθείς καθόλου…..

Νωρίτερα το πρωί, έπεσα πάνω σε αυτή την ασυνήθιστη ιστορία και σκέφτηκα

πως έπρεπε να τη μοιραστώ μαζί σας. Για να σας δώσω μάλιστα τροφή για σκέψη και σχόλια.

Αυτός ο άνδρας ξυπνάει με το πρόσωπό του μελανιασμένο και το μόνο που θυμάται είναι κάποια ελάχιστα πράγματα από την προηγούμενη νύχτα.

Τι συμβαίνει μετά; Ας μην σας χαλάσω το τέλος!

Ένας παντρεμένος άνδρας, ο Τζακ, ξυπνάει με τρομερό πονοκέφαλο μετά από μια νύχτα που τα έπινε με τους φίλους του.

Δεν θυμάται καν πώς βρέθηκε σπίτι μετά από τόση κραιπάλη.

«Είμαι χάλια», μονολογεί, ενώ προσπαθεί να θυμηθεί αν έκανε κάτι που δεν έπρεπε την προηγούμενη βραδιά.

Πιέστηκε για να ανοίξει τα μάτια του και το μόνο πράγμα που βλέπει είναι μερικές ασπιρίνες δίπλα από ένα ποτήρι νερό να βρίσκονται στο κομοδίνο.

Ο Τζακ ανασηκώνεται με τα χίλια ζόρια και παρατηρεί επίσης πως μπροστά του είναι τα ρούχα του, καθαρά και σιδερωμένα.

Στη συνέχεια, παίρνει μια ασπιρίνη. Πιάνει για λίγο το κεφάλι του. Νιώθει ακόμη να τον πονάει, αλλά τελικά βρίσκει το κουράγιο να σηκωθεί από το κρεβάτι και να πάει στην τουαλέτα.

Μόλις όμως αντικρίζει τον εαυτό του στον καθρέφτη, το αίμα του παγώνει. Το πρόσωπό του είναι μελανιασμένο. Μέχρι να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε συμβεί, βλέπει ένα σημείωμα να είναι κολλημένο στην άκρη τού καθρέφτη.

Ήταν από τη γυναίκα του. Γραμμένο με κόκκινο στυλό, με ζωγραφισμένες καρδούλες και ένα φιλί αποτυπωμένο στο χαρτί από το κραγιόν της:

«Αγαπημένε μου σύζυγε, χθες βράδυ ήρθες σπίτι μεθυσμένος και έκανες τεράστια φασαρία. Αλλά, δεν πειράζει! Το πρωινό είναι έτοιμο στην κουζίνα. Έφυγα νωρίς να ψωνίσω, για να σου φτιάξω σήμερα το αγαπημένο σου φαγητό.

Σε αγαπώ, μωρό μου!

Τζίλιαν»

Περπατάει με αργά βήματα προς την κουζίνα. Πράγματι, υπάρχει πρωινό, φρέσκος καφές και μια εφημερίδα να τον περιμένει. Ο γιος του είναι ήδη στο τραπέζι και τρώει.

Ο Τζακ ρωτάει τον γιο του: «Τι έγινε χθες βράδυ;»

Χθες βράδυ.

Και εκείνος του απάντησε:

«Ήρθες σπίτι ξημερώματα, μετά τις τρεις. Ήσουν μεθυσμένος και δεν ήξερες τι σου γινόταν. Έπεσες πάνω στο τραπεζάκι και το έσπασες, μετά έκανες εμετό στο χολ. Το μαύρο μάτι πρέπει να το απέκτησες όταν έπεσες με δύναμη πάνω στην πόρτα.»

Ήδη μπερδεμένος από αυτά που του περιέγραφε ο γιος του, ο Τζακ ρωτάει:

«Και πώς γίνεται η μαμά σου να είναι σε τόσο καλή διάθεση και να μου έχει φτιάξει και πρωινό;»

Και ο γιος του απαντάει:

«Όταν σε πήγε στην κρεβατοκάμαρα και προσπάθησε να σου βγάλει το παντελόνι, άρχισες να φωνάζεις: Άσε με, είμαι παντρεμένος! Είμαι παντρεμένος!»

Ο Τζακ ένιωσε τόσο ικανοποιημένος αλλά και συγκινημένος την ίδια στιγμή, που σχεδόν δάκρυσε.

Μια απίστευτη ιστορία που, πραγματικά δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να βάλεις τα κλάματα.

Η μέθη πάντως δεν είναι για γέλια! Και εκείνοι που είναι εθισμένοι ή έχουν ανθρώπους κοντά τους που έχουν εξάρτηση από ουσίες γνωρίζουν πως δεν μπορεί να υπάρχει καλή εξέλιξη με κάτι τέτοιο.

Αυτοί που επανειλημμένα ξεπερνούν τα όρια στο αλκοόλ δεν είναι ασυνείδητοι εγκληματίες. Είναι τις περισσότερες φορές «τα καλά παιδιά», άτομα ευχάριστα και κοινωνικά.

Οι πράξεις τους όμως καταντούν να είναι εγκληματικές. Στο τέλος, στρέφονται όχι μόνο κατά του ίδιου τους του εαυτού αλλά και κατά της οικογένειάς τους. Και έρχονται αντιμέτωποι με την κοινωνία ολόκληρη.

Η σύγκρουση με τον νόμο δεν θα αργήσει να έρθει και η ολοκληρωτική καταστροφή είναι το επόμενο στάδιο. Για αυτό, μακριά από ουσίες και αλκοόλ σε οποιαδήποτε μορφή…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share