Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι και ανακάλυψαν ένα θαμμένο φέρετρο...Μόλις το άνοιξαν πάγωσαν!

Ανατριχιαστικό!

24 Ιουνίου 2019 13:18
Έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι και ανακάλυψαν ένα θαμμένο φέρετρο...Μόλις το άνοιξαν πάγωσαν!

Όταν η Ericka Karner βρισκόταν στα μέσα της ανακαίνισης του πατρικού της σπιτιού, οι εργολάβοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ανακάλυψαν.

Ήταν ένα μικρό κουτί από γυαλί και ξύλο – το φέρετρο ενός μικρού παιδιού.Δεν υπήρχε τρόπος να προσδιοριστεί ποιο ήταν το μικρό κορίτσι που βρίσκονταν μέσα.

Το φέρετρο θεωρήθηκε ότι ήταν περίπου 120 ετών, όταν η περιοχή ήταν παλιό νεκροταφείο του Odd Fellows. Μετεγκαταστάθηκε τη δεκαετία του 1930. Τα περισσότερα από τα σώματα ξεθάφτηκαν και ξαναθάφτηκαν.

Η Ericka προσπάθησε να πάρει το φέρετρο για να ξαναθαφτεί, αλλά η πόλη δεν θα της έδινε άδεια ταφής χωρίς το πιστοποιητικό θανάτου του παιδιού. Χωρίς καμία πληροφορία για το κορίτσι, δεν υπήρχε τρόπος να πάρει πιστοποιητικό.

Μια οργάνωση που κάνει ταφές σε παιδιά που δεν έχουν αναγνωριστεί και ονομάζεται Κήπος της Αθωότητας, αποφάσισε να βοηθήσει την Ericka να προσδιορίσει την ταυτότητα του παιδιού.

Το φέρετρο ήταν στεγανά σφραγισμένο, οπότε η αποσύνθεση επιβραδύνθηκε σημαντικά – στην πραγματικότητα, το παιδί είχε διατηρηθεί σχεδόν τέλεια.

Είχε μωβ λουλούδια μπλεγμένα μέσα στα μαλλιά της και φορούσε ένα λευκό φόρεμα βάπτισης από δαντέλα. Μετά από ένα έτος δοκιμών DNA και 1000 συνολικά ωρών εργασίας, μπόρεσαν να καταλάβουν ποιο ήταν το παιδί.

Ανακάλυψαν, ότι το όνομά της ήταν Edith Howard Cook. Πέθανε στις 13 Οκτωβρίου 1876, στην ηλικία των 2 ετών. Η αιτία ήταν ο υποσιτισμός που προκλήθηκε από μια λοίμωξη. Ο Κήπος της Αθωότητας θα κρατήσει ένα καλοκαιρινό μνημείο για το κορίτσι με μια κατάλληλη επιτύμβια στήλη.

Απίστευτο: Eταιρεία κατασκευάζει φέρετρα με γκλίντερ για να μπορεί ο κόσμος να πεθάνει με στυλ!

Aυτή η εταιρεία διαθέτει φέρετρα που καλύπτονται με γκλίτερ κι αξεσουάρ για να μπορεί ο κόσμος να πεθαίνει με στυλ!

Ο Chris Nicholls και η σύζυγός του Dawn ίδρυσαν την The Glitter Coffin Company το περασμένο έτος για να επεκτείνουν την υπάρχουσα επιχείρησή τους, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή λαμπερών επίπλων.

Τα πολυτελή φέρετρα είναι πλέον διαθέσιμα για αγορά από τα περισσότερα γραφεία κηδειών σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στο Plympton του Devon, είχε αρχικά ένα κατάστημα που πωλούσε έπιπλα με στρας. Αφού διαπίστωσαν ότι αυτή τους η δραστηριότητα αγαπήθηκε από τον κόσμο, οι ιδιοκτήτες της αποφάσισαν να επεκταθούν και στο κομμάτι των κηδειών.

“Αποφάσισα μια μέρα να κάνουμε κάτι διαφορετικό, είχαμε την The Glitter Furniture Company για δύο χρόνια και ήθελα να την επεκτείνω,” είπε ο Chris.

“Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα φέρετρο και να το καλύψω με γκλίτερ για να δω πώς είναι.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share