Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Kι όμως τα δάχτυλα των ποδιών προδίδουν...την φυλή στην οποία ανήκεις!

Υπάρχουν έξι βασικοί τύποι δακτύλων ποδιού…

23 Ιουνίου 2019 12:53
Kι όμως τα δάχτυλα των ποδιών προδίδουν...την φυλή στην οποία ανήκεις!

Το σχήμα των δακτύλων των ποδιών αποκαλύπτει από πού ήρθαν οι πρόγονοί σας. Υπάρχουν έξι βασικοί τύποι δακτύλων ποδιού…
Υπάρχουν τα Αιγυπτικά, τα Ρωμαϊκά, τα Κέλτικα, τα Γερμανικά, τα Ασιατικά και τα Ελληνικά πόδια. Ακολουθεί ένα βίντεο, αποτέλεσμα έρευνας που αποδεικνύει ότι πίσω από τα δάκτυλά μας κρύβεται μια μακραίωνη ιστορία.

Tελειότερο όλων, το ελληνικό πόδι, το οποίο ύμνησαν οι αρχαίοι γλύπτες. Το ερώτημα είναι πόσοι από εμάς τους νεοέλληνες το έχουν;

Τι δείχνει το μικρό σου δάχτυλο για τον χαρακτήρα σου!

Ξέρετε τι δείχνει το μικρό δάχτυλο του χεριού σας για τον χαρακτήρα σας; Κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα και θα μάθετε αμέσως ότι πρέπει να γνωρίζετε! Αν τώρα δεν γνωρίζατε τον λόγο που τα δάχτυλα κάνουν θόρυβο όταν τα τραβάμε, οι ερευνητές τον ανακάλυψαν!

Μπορεί να ακούγεται λίγο ανόητο, αλλά θα εκπλαγείς με το πόσο ακριβής είναι η περιγραφή κάποιων στοιχείων του χαρακτήρα ενός ατόμου, που δίνεται παρακάτω, απλά και μόνο εξετάζοντας το μήκος του μικρού δαχτύλου.

Μπορείς, επίσης, να κοιτάξεις το δάχτυλο των φίλων ή των γνωστών σου και να μάθεις περισσότερα για την προσωπικότητά τους.

ΤΥΠΟΣ 1
– Δεν είσαι πολύ εξωστρεφής, ιδιαίτερα ως προς τα συναισθήματά σου. Πάντα προσπαθείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου πιο ισχυρό και πιο ανεξάρτητο από αυτό που πραγματικά είσαι.

– Είσαι συναισθηματικός/η και αισθάνεσαι όμορφα, όταν δημιουργείται δέσιμο με κάποιον άλλον άνθρωπο.

– Απεχθάνεσαι τα ψέματα, την υποκρισία και την ανειλικρίνεια.

– Είσαι επιφυλακτικός/η και δε δείχνεις τα συναισθήματά σου.

– Είσαι λίγο εκκεντρικός/η και αλαζονικός/η και δεν έχεις μεγάλη ανοχή.

– Έχεις μεγάλη καρδιά και θέλεις να βοηθάς τους άλλους. Θα ολοκληρώσεις κάθε εργασία που σου δίνεται, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει.

– Σου αρέσει να γελάς και βρίσκεις αρκετά πράγματα διασκεδαστικά. Οι εκφράσεις του προσώπου σου αποκαλύπτουν τις σκέψεις σου.

– Είσαι κρύος/α με ανθρώπους που δεν είναι πολύ κοντά σου, αλλά και υπερβολικά συναισθηματικός/η με τους φίλους και την οικογένειά σου.

ΤΥΠΟΣ 2
– Δεν παίρνεις την πρωτοβουλία να πλησιάσεις κάποιον και γενικά να κάνεις πρώτος/η κίνηση.

– Είσαι πολύ πιστός/η και αφοσιωμένος/η. Όταν ερωτεύεσαι, η προσοχή σου και η σκέψη σου είναι επικεντρωμένα στο άλλο άτομο.

– Βαθιά μέσα σου έχεις πολύ ευαίσθητη ψυχή, αν και μπορεί κατά καιρούς να μη φαίνεται. Συχνά, οι άνθρωποι δημιουργούν λανθασμένη εντύπωση για σένα γιατί προσποιείσαι ότι δεν ξέρεις πράγματα για να προστατευτείς συναισθηματικά.

– Είστε πολύ αφοσιωμένος/η και μόλις αποφασίσεις κάτι, θα βάλεις τα δυνατά σου για να το φτάσεις μέχρι το τέλος.

– Φοβάσαι να μην πληγωθείς. Θέλεις οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι δεν χρειάζεσαι κανέναν, αλλά ονειρεύεσαι να βρεις το άλλο σου μισό.

– Θα παραμείνεις ψύχραιμος/η, ακόμα και όταν βρεθείς σε άβολη θέση.

ΤΥΠΟΣ 3
– Ξεχνάς εύκολα ό,τι σε στενοχωρεί και δεν κρατάς κακία.

– Δεν σου αρέσουν τα «ξένα εδάφη». Σε ενοχλεί, όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις μια καινούργια και άγνωστη κατάσταση.

– Σέβεσαι τις απόψεις των άλλων ανθρώπων.

– Μερικές φορές στις συζητήσεις σου γίνεσαι επίμονος/η, επειδή το Εγώ σου είναι μεγάλο. Αλλά, θα είσαι και ο/η πρώτος/η που θα ζητήσει συγγνώμη, αν έχεις φταίξει ή είσαι λάθος.

– Δεν συζητάς τα προβλήματα και τα συναισθήματά σου, τα κρατάς πάντα για τον εαυτό σου.

– Είσαι ευθύς/α και γνωρίζεις πολύ καλά τι σου αρέσει και τι όχι. Επίσης, θέλεις οι άλλοι να σε εμπιστεύονται και να πιστεύουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share