Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Kάνει ένεση σε ένα αβγό και βάζει το… σπέρμα του! Το αποτέλεσμα είναι εφιαλτικό!

Απίστευτο!

20 Ιουνίου 2019 13:26
Kάνει ένεση σε ένα αβγό και βάζει το… σπέρμα του! Το αποτέλεσμα είναι εφιαλτικό!

Η ανθρώπινη περιέργεια μας έχει οδηγήσει σε πειράματα που με τη σειρά τους άλλαξαν τελείως την πορεία μας πάνω στον πλανήτη, αν κρίνουμε όμως από το παρακάτω βίντεο, κάποιες φορές θα ήταν καλύτερα να μέναμε στα… αβγά μας!

Για όσους από εσάς έχετε δει το Spiderman ή άλλα παρόμοια comic/ταινίες, σίγουρα θα είστε εξοικειωμένοι με την ιδέα της μίξης ανθρώπινου και ζωικού DNA. Ξεπερνώντας όμως την σφαίρα της φαντασίας, οι πιθανότητες το αποτέλεσμα να είναι σούπερ-ήρωας είναι μηδαμινές…

Μαθητές έριξαν ούρα και σπέρμα σε φαγητό καθηγητών!

Μαθητές στο Οχάιο των ΗΠΑ κατηγορούνται ότι μαγείρεψαν κρέπες κατά τη διάρκεια διαγωνισμού μαγειρικής στο σχολείο τους και αφού έριξαν μέσα ούρα και σπέρμα τα σέρβιραν στους καθηγητές τους για να τα φάνε.

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη Πέμπτη στο Hyatts Middle School, κατά την διάρκεια του μαθήματος Global Gourmet, το οποίο περιελάμβανε και διαγωνισμό μαγειρικής.

ύμφωνα με τις κατηγορίες των καθηγητών, οι μαθητές έφτιαξαν τις επίμαχες κρέπες, τις οποίες θα δοκίμαζε η κριτική επιτροπή των καθηγητών.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα του διαγωνισμού, κυκλοφόρησε ένα video που έδειχνε μαθητές να προσθέτουν κατά την διάρκεια της παρασκευής του φαγητού ακαθαρσίες.

Το βίντεο έφτασε στα χέρια των καθηγητών, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

Ο Brad Koffel, εκπρόσωπος ενός από τους κατηγορούμενους, είπε στο 10TV: «Μπορεί το βίντεο αυτό να ήταν πλάκα και να μην έχουν μπει ποτέ οι ακαθαρσίες στο φαγητό».

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις κατηγορίες θα μπορούσε να είναι
επίθεση κακουργηματικού χαρακτήρα καθώς το περιστατικό συνέβη σε σχολείο και εναντίον καθηγητή.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share