Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το μήκος των μαλλιών σας αποκαλύπτει τα πάντα για την προσωπικότητά σας!

Ένα κούρεμα φανερώνει πολλά για τον χαρακτήρα μας!

20 Ιουνίου 2019 13:13
Το μήκος των μαλλιών σας αποκαλύπτει τα πάντα για την προσωπικότητά σας!

Τα τεστ προσωπικότητας είναι αναρίθμητα αλλά ακόμα και ένα κούρεμα μπορεί να αποκαλύψει πολλά! Το μήκος των μαλλιών σας όμως αποκαλύπτει τα πάντα για την προσωπικότητά σας!

Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν, ότι το μήκος των μαλλιών σας αποκαλύπτει τόσα πολλά για το χαρακτήρα σας και την τρέχουσα διάθεσή σας.

Δεν έχει σημασία αν είναι ένα πρόσφατο, κοντό κούρεμα, ένα κομψό καρέ, ή μαλλιά γεμάτα με όγκο – οι γυναίκες με χτενίσματα τους αποκαλύπτουν στο κόσμο τις βαθύτερες σκέψεις τους. Μέσω του κουρέματός τους, δείχνουν πώς αισθάνονται και τι είδους άτομο είναι.

Καρέ μαλλιά

Με μήκος μαλλιών μέχρι το πηγούνι, μια γυναίκα μπορεί να στείλει πολύ διαφορετικά μηνύματα: το styling των μαλλιών όταν τα κάνει προς τα πίσω την κάνει να φαίνεται πολύ σοβαρή. Ή με τσιμπιδάκια μαλλιών και κερί, μπορεί να πετύχει μια νεανική και μοντέρνα εμφάνιση. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να ξεχάσει κανείς γυναίκες με αυτό το χτένισμα. Από τη μία πλευρά, είναι πολύ προσγειωμένες και αξιόπιστες, αλλά από την άλλη, είναι επίσης αυθόρμητες και πολύ ανοιχτές σε νέες εμπειρίες. Επιπλέον, είναι ειλικρινείς, και δεν φοβούνται να εκφράσουν τις απόψεις τους και να τις υποστηρίξουν.

Οι γυναίκες με αυτό χτένισμα καταφέρνουν να πετύχουν μια ιδανική ισορροπία εργασίας-ζωής, στην οποία δίνουν την ίδια προσοχή στην προσωπική και την επαγγελματική τους ζωή. Όπως και οι γυναίκες με κοντά μαλλιά, οι γυναίκες αυτές αντιμετωπίζουν προβλήματα, επειδή συχνά ενεργούν χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες των ενεργειών τους.

Μαλλιά μέχρι τον ώμο

Τα μακριά ή κοντά μαλλιά; Οι γυναίκες με μέσο μήκος μαλλιών απλά δεν μπορούν να αποφασίσουν. Δεν είναι σε θέση να καταλήξουν σε μια απόφαση και αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής τους. Συχνά αναβάλλουν σημαντικές αποφάσεις και είναι επιρρεπείς στην ονειροπόληση. Μερικές φορές χρειάζονται ένα άλλο πρόσωπο για να τους δώσει κίνητρα να βγουν έξω από το δικό τους κόσμο.

Ωστόσο, οι γυναίκες με μήκος μαλλιών μέχρι τον ώμο είναι πολύ ικανοποιημένες με την θηλυκή επίδραση που έχουν στους άλλους. Συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανδρών και η φυσική τους ομορφιά τραβάει πάντα βλέμματα θαυμασμού. Αλλά δεν τραβάει μόνο η εμφάνισή τους, είναι επίσης και πολύ επικοινωνιακές. Μια γυναίκα με τέτοιο χτένισμα γνωρίζει ότι μπορεί να βρει εύκολα νέους φίλους, αλλά και διατηρεί παλιές φιλίες. Στην επαγγελματική της ζωή, εκτιμά τις νέες προκλήσεις και απολαμβάνει τις ποικίλες νέες αρμοδιότητες.

Μακριά μαλλιά

Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά προτιμούν τις μακροχρόνιες σχέσεις και είναι πιστές στους συντρόφους τους. Όταν επιλέγουν έναν σύντροφο, είναι πολύ επιλεκτικές και έχουν υψηλές προσδοκίες. Αλλά προσφέρουν όλη την καρδιά τους όταν βρουν τον ιδανικό σύντροφο. Αν τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι μακριά, αλλά με κλιμακωτό μήκος, είναι έτοιμη να συμβιβαστεί με την επιλογή του συντρόφου και τις σχέσεις της. Αν τα μαλλιά της είναι μακριά, αλλά είναι όλα στο ίδιο μήκος, πιστεύει στις παραδοσιακές αξίες και τους ρόλους των ανδρών και των γυναικών, αισθάνεται απόλυτα ότι είναι γυναίκα και θέλει να την αντιμετωπίζουν ως έτσι. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι ο σύντροφός της πρέπει να οργανώσει τακτικά σπουδαία ραντεβού και να της χαρίζει δώρα.

Τα μακριά μαλλιά χρειάζονται αρκετή φροντίδα, για να μη σπάνε ή να μην αποκτήσουν ψαλίδα. Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά το γνωρίζουν αυτό και δεν διστάζουν μπροστά στο κόστος και την ενέργεια που απαιτείται για την ειδική περιποίηση των μαλλιών τους. Αυτό μερικές φορές τις κάνει να φαίνονται λίγο αλαζονικές και ματαιόδοξες στους άλλους, αλλά η εντύπωση είναι ψευδής. Στην πραγματικότητα, σκέφτονται τους άλλους, υπομονετικές και έχουν μεγάλα όνειρα. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν να πετύχουν στη ζωή και θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Η επιμονή τους για την επίτευξη των στόχων τους, συνήθως αποδίδει.

Κοντά μαλλιά

Οι γυναίκες με αυτό το κούρεμα δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και καμία διάθεση να ασχολούνται με τις ώρες με τα μαλλιά τους κάνοντας styling. Εκτιμούν αυτό το κούρεμα, γιατί είναι πολύ πρακτικό και, πάνω απ ‘όλα, είναι κατάλληλο για την καθημερινότητα. Συχνά είναι σπορ γυναίκες, οι οποίες επενδύουν πολύ χρόνο στις κοινωνικές τους σχέσεις και είναι πολύ εξωστρεφείς. Με ένα κοντό κούρεμα, δεν μπορείτε να κρύψετε το πρόσωπό σας.

Οι γυναίκες που προτιμούν αυτό το στυλ διαθέτουν πολλή αυτοπεποίθηση. Εκτιμούν πολύ την εργασία τους και έτσι αναπτύσσονται πνευματικά. Σε δύσκολες καταστάσεις διατηρούν την ψυχραιμία τους και προσπαθούν να βρουν μια λύση. Μερικές φορές, οι γυναίκες με κοντά μαλλιά πράττουν βιαστικά, χωρίς να σκεφτούν με λεπτομέρεια τις συνέπειες.

Τι φανερώνουν οι ζωγραφιές για την προσωπικότητα σας;

Οι ψυχολόγοι μπορούν να σας αποκαλύψουν πολλά για την προσωπικότητα σας αλλά και ένα απλό τεστ μπορεί να σας βοηθήσει! Τι μπορεί να φανερώνουν οι ζωγραφιές για την προσωπικότητά σας;

Οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι, όπως όλοι έχουμε τη μοναδική μας υπογραφή, οι ζωγραφιές μας χρησιμεύουν ως μοναδικές πηγές πληροφοριών που αποκαλύπτουν πολλά για τον αληθινό εαυτό μας. Όταν σχεδιάζουμε, υποσυνείδητα προβάλλουμε τα κύρια χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας πάνω στο χαρτί.

Σχεδιάστε ένα σπίτι, ένα δέντρο και έναν άνθρωπο. Τώρα ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να φανερώνουν τα σχέδια αυτά για την προσωπικότητά σας.

Τι αναλύεται στο σχέδιό σας;

Οι διαστάσεις του σχεδίου αντιπροσωπεύουν το επίπεδο της αυτοπεποίθησής σας.
Οι γραμμές (η πίεση του μολυβιού, η σταθερότητα) δείχνουν το επίπεδο αποφασιστικότητας και το πόσο άνετα αισθάνεστε κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Για παράδειγμα, εάν έχετε τραβήξει δύο φορές την ίδια γραμμή, αυτό δείχνει ανασφάλεια και δυσαρέσκεια.
Η σαφήνεια αντιπροσωπεύει την αρμονία και την ευελιξία.

Το σπίτι αντιπροσωπεύει τις οικογενειακές σχέσεις -πώς βλέπετε και ερμηνεύετε την οικογενειακή ζωή. Λέει πολλά για το πώς αισθάνεστε για τις οικογενειακές αξίες γενικά και την οικογένειά σας ειδικότερα.

Στέγη: Αντιπροσωπεύει την πνευματική ζωή.
Καμινάδα: Η συναισθηματική και σεξουαλική ζωή. Ο καπνός που βγαίνει από την καμινάδα συμβολίζει την εσωτερική ένταση.
Τοίχος: Η σταθερότητα και τα δυνατά σημεία της προσωπικότητάς σας.
Πόρτες και παράθυρα: Σχέση με τον περιβάλλοντα κόσμο, επίπεδο ολοκλήρωσης. Για παράδειγμα, μια πολύ μεγάλη πόρτα δείχνει ότι είστε πολύ εξαρτημένοι.
Πεζοδρόμιο: Η πρόσβαση στην οικογενειακή ζωή.
Γη: Σταθερότητα και επαφή με την πραγματικότητα.
2. Η εικόνα του δέντρου

Το δέντρο συμβολίζει τις βαθύτερες και πιο ασυνείδητες πτυχές της προσωπικότητας. Αντιπροσωπεύει εκείνα τα πράγματα που συνήθως κρατάτε για τον εαυτό σας.

Φύλλωμα: Ιδέες, σκέψεις. Για παράδειγμα, όσο πιο πυκνό είναι, τόσο πιο άμεσα συνδέεται με την ψυχική παραγωγικότητα.
Κλαδιά: Κοινωνικές επαφές, φιλοδοξίες και επίπεδο ικανοποίησης ή απογοήτευσης.
Κορμός: Αντιπροσωπεύει την αίσθηση του εαυτού σας, την ακεραιότητα της προσωπικότητάς σας. Αν ο κορμός γέρνει, αυτό σημαίνει ότι είστε ευέλικτοι και προσαρμόζεστε εύκολα.
Ρίζες: Σχετίζονται με το ασυνείδητο και τον εσωτερικό κόσμο σας, τον έλεγχο της πραγματικότητας και τον προσανατολισμό.
Γη: Επαφή με την πραγματικότητα και τη σταθερότητα. Για παράδειγμα, η απουσία της αντιπροσωπεύει δυσκολίες αντιμετώπισης της πραγματικότητας.

3. Η εικόνα του ανθρώπου

Ο άνθρωπος αντιπροσωπεύει τον ιδανικό σας εαυτό. Δείχνει τη στάση σας απέναντι στον κόσμο, πώς συνυπάρχει η κοινωνική σας ζωή με τον εσωτερικό σας κόσμο,

Κεφάλι: Νοημοσύνη, επικοινωνία, φαντασία, κοινωνικότητα. Για παράδειγμα, εάν το κεφάλι είναι μεγαλύτερο από το σώμα, σημαίνει ότι έχετε εντυπωσιακές πνευματικές ικανότητες.
Μαλλιά: Σεξουαλικότητα και αισθησιασμός.
Μάτια: Κοινωνική επικοινωνία και αντίληψη για τον κόσμο γύρω σας.
Στόμα: Αισθησιασμός, σεξουαλικότητα και λεκτική επικοινωνία. Εάν το στόμα είναι απλά μια ευθεία γραμμή, σημαίνει ότι είστε προφορικά επιθετικός.
Χέρια: Προσαρμογή και ενσωμάτωση στον κοινωνικό κόσμο.
Πόδια: Επαφή με την πραγματικότητα, υποστήριξη, σταθερότητα και ασφάλεια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share