Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Ψυχαγωγικό τεστ που κάνει θραύση στο ίντερνετ : η έρημος και τα ζώα

Δώστε προσοχή...

17 Ιουνίου 2019 16:38
Ψυχαγωγικό τεστ που κάνει θραύση στο ίντερνετ : η έρημος και τα ζώα

Ταξιδεύετε μέσα στην έρημο για μέρες, είστε κουρασμένοι και το νερό τελειώνει. Έχετε μαζί σας τα ακόλουθα 5 ζώα:
– Μια αγελάδα

– Ένα λιοντάρι

-Ένα άλογο

– Έναν πίθηκο

– Μια κατσίκα

Έχετε μόνο μια μικρή ποσότητα νερού που δεν είναι αρκετό για εσάς και για όλα τα ζώα σας. Αν ξεμείνετε από νερό, θα πεθάνετε όλοι στην έρημο. Κατανοείτε ότι αν θέλετε να καταφέρετε να βγείτε από την έρημο, θα πρέπει να πάρετε μια δύσκολη απόφαση. Πρέπει να αφήσετε ένα από τα ζώα πίσω, έτσι ώστε οι υπόλοιποι να επιβιώσετε.

Ψυχαγωγικό τεστ που κάνει θραύση στο ίντερνετ

Ποιο ζώο θα αφήσετε πίσω;

Σας απομένουν 4 ζώα. Η έρημος καίει κι έχετε μπροστά σας πολλά μίλια ακόμα. Το νερό σας λιγοστεύει ακόμη περισσότερο. Αντιλαμβάνεστε ότι για να τα καταφέρετε, θα πρέπει να αφήσετε πίσω άλλο ένα ζώο.

Ποιο ζώο θα αφήσετε πίσω;

Σας απομένουν 3 ζώα. Φτάνετε σε μια όαση, αλλά έχει στεγνώσει! Δεν έχετε καμία άλλη επιλογή από το να αφήσετε άλλο ένα ζώο πίσω.

Ποιο ζώο θα αφήσετε πίσω;

Σας απομένουν μόνο 2 ζώα. Ο δρόμος είναι μακρύς κι έχει ζέστη. Βλέπετε το τέλος της ερήμου στον ορίζοντα. Δυστυχώς, δεν έχετε αρκετό νερό και για τους 3. Μπορείτε να βγείτε από την έρημο μόνο με 1 ζώο.

Ποιο ζώο θα αφήσετε πίσω;

Συγχαρητήρια! Οι 2 σας καταφέρατε να βγείτε από την έρημο!

Ψυχαγωγικό τεστ που κάνει θραύση στο ίντερνετ

Ανάλυση

Κάθε ζώο αντιπροσωπεύει τις ακόλουθες πτυχές της ζωής σας:

Η αγελάδα αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας να βοηθάτε και να φροντίζετε τους άλλους.

Το λιοντάρι αντιπροσωπεύει την υπερηφάνεια και το θάρρος.

Ο πίθηκος αντιπροσωπεύει την επιθυμία σας να δημιουργήσετε αρμονία σε μια ομάδα.

Το άλογο συμβολίζει κάτι με το οποίο είστε πολύ παθιασμένοι.

Η κατσίκα συμβολίζει τον πλούτο και την αφθονία.

Η σειρά με την οποία θα θυσιάσετε τα ζώα θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει τη σημασία αυτών των πραγμάτων για σας. Εκείνο που θα θυσιάσετε πρώτα είναι αυτό που θεωρείτε το λιγότερο σημαντικό. Το ένα που θα κρατήσετε μέχρι το τέλος είναι το πιο σημαντικό και αντιπροσωπεύει αυτό που θα διατηρήσετε εις βάρος όλων των άλλων.

Πόσα άλογα βλέπετε; Η απάντησή σας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σας

Πόσα άλογα βλέπετε; Η απάντησή σας δείχνει πολλά για την προσωπικότητά σας

Παρακάτω θα βρείτε ένα τεστ που αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα σας. Τα πρώτα τεστ προσωπικότητας εμφανίστηκαν τη δεκαετία του 1920. Χρησιμοποιήθηκαν συνήθως για να απλοποιήσουν τη διαδικασία επιλογής προσωπικού στις στρατιωτικές δυνάμεις. Σήμερα, υπάρχουν πολλά τεστ που χρησιμοποιούνται από την κλινική ψυχολογία μέχρι τη συμβουλευτική των σχέσεων.

Σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση αφού κοιτάξετε την εικόνα. Δεν χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, απλά κοιτάξτε και πείτε μας την απάντησή σας.

Πόσα άλογα βλέπετε;

Μερικές φορές ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε μια κατάσταση μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις σας αρνητικά ή θετικά.Εν πάση περιπτώσει, η αντίληψη είναι σημαντικός παράγοντας που μαζί με τις υποθέσεις σας, την διαίσθηση και την κρίση μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Κάθε απόφαση που λαμβάνετε αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας.

undefined
Ένα άλογο

Αν βλέπετε μόνο ένα άλογο, δεν είστε πολύ παρατηρητικοί και βλέπετε τα περισσότερα πράγματα επιφανειακά. Δεν ανησυχείτε πραγματικά για εκείνα τα μικρά πράγματα και είστε ένας από τους ανθρώπους που παίρνουν αποφάσεις γρήγορα. Πιστεύετε ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι και ότι όλα αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου πράγμα που σας κάνει να κατανοήσετε τη δύναμη της ομαδικής εργασίας.

Πιστεύετε στην ενότητα. Αυτό σας κάνει να έχετε καλή απόδοση σε ομαδική εργασία και έναν καλό ηγέτη που αφουγκράζεται ειλικρινά τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων. Είστε ένας άνθρωπος με την ικανότητα να βλέπει πράγματα πέρα ​​από την πραγματική σημασία τους μερικές φορές. Εάν στοχεύσετε στην επιτυχία κάποιου πράγματος θα βεβαιωθείτε ότι θα την έχετε.

Ο τρόπος που κοιτάζετε τα πράγματα είναι διαφορετικός, αλλά αυτό δεν σας κάνει εγωιστές. Προσπαθείτε να βλέπετε τα γεγονότα όπως είναι, γι ‘αυτό είναι δύσκολο για κάποιον να σας κάνει να πιστέψετε κάτι διαφορετικό. Επίσης, δεν χάνετε εύκολα σε συζητήσεις. Είστε ένας άνθρωπος που πιστεύει στο προαίσθημα και δεν σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για σας.

Πέντε έως δέκα άλογα

undefined
Εάν μπορείτε να δείτε 5 έως 10 άλογα, τότε είστε άνθρωπος που παίρνει τα πράγματα σοβαρά και, σε κάθε περίπτωση, προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Είστε τελειομανείς, είστε πολύ λογικοί και πάντα εστιάζεστε στα καθήκοντά σας. Δεν έχετε καθόλου δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων που βάζετε.

Εντούτοις, μερικές φορές μπορεί να ξεφεύγετε λίγο, αν και δεν συμβαδίζει πραγματικά με την τελειομανή προσωπικότητά σας. Δεν πειράζει όμως και το ξέρετε αυτό ήδη. Είστε άνθρωπος που σας αρέσει να σκέφτεται και να περιμένει ώστε να προγραμματίζει τα πάντα και να έχει τον έλεγχο. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να επαναλαμβάνετε τα πράγματα, ειδικά όταν ξέρετε ότι οδηγεί στους στόχους σας. Είστε ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση και είστε σίγουροι για τον εαυτό σας τις περισσότερες φορές.

Μερικές φορές υποτιμάτε τα πράγματα λόγω αυτής της στάσης που οδηγεί σε αποτυχίες κάπου κάπου. Με την προσωπικότητα που έχετε όμως δεν αφήνετε την αποτυχία να σας επηρεάσει πολύ και απλά συνεχίζετε.

Από έντεκα άλογα και πάνω

undefined

Εάν βλέπετε 11 άλογα ή περισσότερα, τότε είστε ένας πολύ παρατηρητικός και λεπτομερής άνθρωπος. Έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε πολλά πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι απλά δεν μπορούν. Όταν έχετε μια δουλειά να κάνετε, συνήθως την κάνετε σχολαστικά, χωρίς να λείπουν λεπτομέρειες, ώστε να επιτευχθεί η τελειότητα. Θέλετε να είστε σίγουροι ότι όλα είναι όπως τα θέλετε και αυτό σας κάνει να καθυστερείτε.

Θέλετε να κάνετε τα πράγματα με μεθοδικό τρόπο ακολουθώντας μια διαδικασία ή ένα σύνολο οδηγιών. Παίρνετε συνήθως τα καλύτερα αποτελέσματα λόγω της άριστης ικανότητάς σας. Όμως, η επιμονή και η επιθυμία σας για τελειότητα συνήθως σας καθιστούν ανασφαλείς για τα αποτελέσματα.

Σας συμβουλεύουμε να πάτε με τη ροή των πραγμάτων και να μην παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share