Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

Απίστευτο: 4χρονος κλέβει το αυτοκίνητο του παππού του για να αγοράσει σοκολάτες! (Video)

Απίθανος ο μικρός!

16 Ιουνίου 2019 17:51
Απίστευτο: 4χρονος κλέβει το αυτοκίνητο του παππού του για να αγοράσει σοκολάτες! (Video)

Απίστευτο αυτό που συνέβη με τον 4χρονο που κλέβει το αυτοκίνητο του παππού του για να αγοράσει σοκολάτες!

Στην ερώτηση «μέχρι πού μπορεί να φτάσει η αγάπη ενός παιδιού για τις σοκολάτες», στο εξής η απάντηση θα είναι μέχρι την...κλοπή αυτοκινήτου. Ή, σχεδόν. Αυτό, τουλάχιστον, αποδεικνύει η ιστορία του 4χρονου Σεμπάστιαν από τη Μινεάπολις των ΗΠΑ, ο οποίος θεώρησε πολύ φυσιολογικό να πάρει το αμάξι του παππού του και να οδηγήσει (!) έως το κοντινότερο βενζινάδικο προκειμένου να βρει σοκολάτες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν ένα αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα περίπου 25 – 30 χιλιομέτρων πριν φτάσει στο πρατήριο βενζίνης, το οποίο απέχει δύο χιλιόμετρα από το σπίτι του μικρού παιδιού. Όπως ήταν φυσικό, μέχρι να φτάσει στο βενζινάδικο, ο 4χρονος προσέκρουσε, ευτυχώς ελαφρά, σε αρκετά ταχυδρομικά κουτιά τα οποία και υπάρχουν στις περισσότερες μονοκατοικίες στα προάστια των πόλεων στις ΗΠΑ.

Για καλή του τύχη, ο μικρός έφτασε σώος στο πρατήριο βενζίνης όπου και κλήθηκε η Αστυνομία όταν οι εργαζόμενοι είδαν ποιος κατέβηκε από τη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ.

Η ιστορία του 4χρονου Σεμπάστιαν έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις των τοπικών Μέσων και όχι άδικα.

Απίστευτο: Κέρδισαν 288 εκατομμύρια στην λοταρία και δεν πήραν τίποτα!

Λοταρία ΗΠΑ

Και εκεί που πιστεύεις ότι η θεά Τύχη είναι επιτέλους με το μέρος σου, ότι το σύμπαν τελικά εισάκουσε τις προσευχές σου και ότι όλα σου τα προβλήματα λύθηκαν μέσα σε μόλις ένα λεπτό καθώς συνειδητοποίησες ότι κέρδισες το τζάκποτ στην λοταρία(!), γίνεται τελικά κάτι και προσγειώνεσαι στην πρότερη κατάστασή σου...

Η εισαγωγή αυτή αφορά μια οικογένεια από το Ιλινόις των ΗΠΑ που κέρδισε το τζάκποτ στο Λόττο καθαρά και δίκαια, αλλά εν τέλει δεν πήρε ούτε ένα σεντς στο χέρι.

Η πολιτεία ανακοίνωσε ότι δεν θα πληρώσει κέρδη αξίας μεγαλύτερης από 600 δολάρια έως ότου επιλυθεί η κρίση του προϋπολογισμού, αφού η πολιτεία είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Παρόλα αυτά εξακολουθούν να προβάλλονται τηλεοπτικές διαφημίσεις που προωθούν το Λοττο και τις κληρώσεις ενώ τα κέρδη δεν μπορούν να πληρωθούν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι το δελτίο αξίας 288 εκατομμυρίων δολαρίων θα πρέπει να πληρωθεί διαφορετικά θα κινηθούν νομικά. "Αν κάποια ιδιωτική επιχείρηση πωλούσε δελτία για τυχερά παιχνίδια και δεν πλήρωνε τον νικητή. Το κράτος θα τους έκλεινε και θα τους κατηγορούσε για απάτη "

Ένας ακόμα νικητής δήλωσε στο Inside Edition του CBS: «Κερδίσαμε 250.000 δολάρια. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια άνετη ζωή. Ξαφνικά μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια. "Οι υπάλληλοι μου είπαν ότι θα λάμβανα μια επιταγή μέσω ταχυδρομείου σε τέσσερις έως έξι εβδομάδες και από τότε πέρασαν μήνες".

Πηγή: newmoney.gr

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share