Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019

Ο τρόπος που τρώτε μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σας!

Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

15 Ιουνίου 2019 13:55
Ο τρόπος που τρώτε μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητά σας!

Μπορεί να τρώτε με συγκεκριμένο τρόπο αλλά αυτό μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητα σας!

Τα μικρά και καθημερινά πράγματα είναι αυτά που δείχνουν πολλά για την προσωπικότητά μας, όπως για παράδειγμα ο τρόπος που συνηθίζουμε να τρώμε. Ανακαλύψτε σε ποια κατηγορία ανήκετε και σκεφτείτε αν έχουμε πέσει μέσα.

Εκείνος που εξαφανίζει το περιεχόμενο του πιάτου σε 5 δευτερόλεπτα

Προσωπικότητα

Τα άτομα που τρώνε με… ταχύτητα φωτός έχουν ταλέντο στο να διεκπεραιώνουν κάθε τους υποχρέωση νωρίτερα από την προθεσμία που τους έχει δοθεί. Συνήθως είναι καλοί στο να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, τους αρέσει ο ανταγωνισμός (σε θεμιτά επίπεδα) και πάντα σκέφτονται ποιο θα είναι το επόμενό τους βήμα. Ωστόσο, καταπιάνονται τόσο ζεστά με όσα έχουν να κάνουν που ξεχνούν ν’ αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους με αποτέλεσμα να χάνουν στιγμές. Λογικό, αφού είναι συνέχεια στο τρέξιμο!

Αυτός που μασουλάει δυνατά

Ξέρετε για ποιους λέμε. Για εκείνους που ρουφούν δυνατά τη σούπα τους ή μασάνε δυνατά το φαγητό τους. Αυτά τα άτομα είναι αυθόρμητα, δεν αφήνουν το άγχος να τους νικήσει και κυρίως δεν τους νοιάζει η γνώμη των άλλων. Έχουν τους δικούς τους ρυθμούς, είναι εξωστρεφείς, ειλικρινείς και δεν τους αρέσει να προσποιούνται. Για όλους αυτούς τους λόγους, μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά με όλους…

«Να σου πάρω μια πατάτα;»

Μετάφραση: «Να σου πάρω όλες τις πατάτες;». Από πολλούς μπορεί να θεωρείται χαριτωμένη συνήθεια, όμως, όταν ο κολλητός/ ή ή ο σύντροφός σου έχει σύστημα να σου κλέβει το φαγητό σε καθημερινή βάση, είναι το λιγότερο ενοχλητικό. Τι δείχνει αυτό για τον χαρακτήρα τους; Ότι είναι αρκετά κτητικοί και ότι τους αρέσει να παίρνουν αυτό που θέλουν εδώ και τώρα. Γενικά, είναι τρυφεροί με τα κοντινά τους πρόσωπα, όμως κάποιες φορές υπερβαίνουν τα όρια.

Ο «δεν μοιράζομαι το φαγητό μου»

Το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσε να τα βρει με τίποτα με αυτόν που θέλει να «κλέβει» το φαγητό των άλλων. Δεν λέμε ότι είναι εγωιστές αλλά, τουλάχιστον στο φαγητό, βάζουν τον εαυτό τους, πάνω απ’ όλους. Είναι δυναμικοί χαρακτήρες και δεν ντρέπονται να πουν «όχι». Σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις, πάντως, ίσως σου δώσουν να δοκιμάσεις μια μπουκιά…

Προσωπικότητα

Εκείνος που σηκώνεται μέσα στο βράδυ και αδειάζει το ψυγείο

Όλοι το ‘χουμε κάνει κάποια στιγμή, όμως υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν κατ' εξακολούθηση, πολύ τακτικά! Νιώθουν την ανάγκη να σηκωθούν από το κρεβάτι μέσα στα μεσάνυχτα, ν’ ανοίξουν το ψυγείο και να το αδειάσουν. Η παρόρμηση αυτή δείχνει ότι αφήνουν τα συναισθήματά τους να τους κυριεύουν- κάποιες φορές αυτό τους βγαίνει σε καλό και κάποιες άλλες σε κακό!

Ο επιλεκτικός

Τρώει πολύ συγκεκριμένα φαγητά και εννοείται πως όταν πάει σ’ ένα εστιατόριο, είναι πολύ επιλεκτικός σ’ αυτά που θα παραγγείλει. Τα άτομα αυτά ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, όχι μόνο στο φαγητό αλλά και στη ζωή τους και είναι γεμάτα φιλοδοξίες. Τους αρέσει η οργάνωση και η σταθερότητα αλλά δεν είναι δεκτικοί στο να δοκιμάζουν καινούρια πράγματα- κάθε απρόβλεπτη αλλαγή τους τρομάζει.

Ο «τρώω αργά και βασανιστικά»

Αν δεν ανήκεις σ’ αυτήν την κατηγορία, το να είσαι στην ίδια παρέα με κάποιον που τρώει αργά, είναι κουραστικό και βασανιστικό. Αν όμως ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία σημαίνει ότι θες ν’ απολαμβάνεις το φαγητό με την ησυχία σου.

Δεν είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει η βιασύνη και θες να ζεις την κάθε στιγμή. Το ίδιο μότο εφαρμόζεις τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις όσο και στη δουλειά. Ωστόσο, καμιά φορά μπορεί να μην έχεις αίσθηση του χρόνου κι αυτό οδηγεί σε προστριβές με τους γύρω σου.

Αυτός που λερώνεται… πολύ

Είναι εκείνος ο φίλος σας που τρώει μακαρόνια και έχει λερωθεί από πάνω μέχρι κάτω με σάλτσα. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Είναι αυθόρμητος, ειλικρινής, αισθηματίας και πολύ χαριτωμένος! Όσες φορές κι αν του πείτε να σκουπιστεί, εκείνος θα το ξεχνάει…

Πηγή: littlethings.com

Τι αποκαλύπτει το χρώμα των νυχιών για την προσωπικότητά μας;

Νύχια προσωπικότητα

Τι αποκαλύπτει το χρώμα των νυχιών για την προσωπικότητά μας; Εσείς γνωρίζετε ότι το χρώμα που επιλέγετε σημαίνει πολλά για την προσωπικότητα σας;

Κάθε φορά που βάφουμε τα νύχια μας, δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε το χρώμα που θα τα κάνουμε. Βέβαια, συνήθως καταλήγουμε στα ίδια χρώματα.

Το χρώμα που επιλέγουμε να βάφουμε συνήθως τα νύχια μας, μπορεί να αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για τον χαρακτήρα μας.

Ποιο χρώμα μανό σας αρέσει περισσότερο;

Νύχια προσωπικότητα

Διαλέξτε γρήγορα ένα χρώμα και δείτε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας.

1. Μαύρο

Το μαύρο είναι το χρώμα των δημιουργικών ανθρώπων. Το μαύρο, σημαίνει ότι έχετε μια καλλιτεχνική πλευρά, είτε είστε ποιητής, γλύπτης ή ζωγράφος. Ακόμα και αν δεν είστε καλλιτέχνες, το μαύρο σημαίνει ότι έχετε ένα πολύ δημιουργικό μυαλό.

2. Ανοιχτό πράσινο

Το πράσινο, σημαίνει ότι είστε πολύ ενεργητικοί και ενθουσιώδεις. Παρά το γεγονός ότι έχετε πολλή ενέργεια, είστε και πολύ προσγειωμένοι. Πάντα κάνετε τους άλλους να χαμογελούν και είστε έτοιμοι για μια καινούργια περιπέτεια.

3. Λιλά

Είστε ήρεμοι και χαλαροί. Οι κοντινοί σας άνθρωποι σας θεωρούν αξιόπιστους και σας εκμυστηρεύονται τα προβλήματά τους. Δεν είστε επικριτικοί και συνήθως είστε πολύ ανοιχτόμυαλοι. Δεν είστε το κέντρο της προσοχής, αλλά είστε αξιαγάπητοι.

4. Πορτοκαλί

Είστε τολμηροί και παρορμητικοί. Σας αρέσουν οι περιπέτειες και έχετε πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής και να σας θαυμάζουν για τον τρόπο ζωής σας. Είστε ελεύθερο πνεύμα και δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

5. Μπορντό

Το μπορντό είναι εκλεπτυσμένο και σέξι. Επίσης, σημαίνει ότι είστε πολύ ώριμοι. Οι άλλοι ζητούν τις συμβουλές σας, ειδικά σε προβλήματα καρδιάς και ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας για σημαντικά προβλήματα. Έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό σας κάνει να φαίνεστε σέξι στα μάτια των άλλων.

6. Λευκό

Το λευκό είναι το χρώμα της νεότητας. Είστε η ψυχή της παρέας και πάντα κάνετε τους άλλους να ξεχνιούνται από τα προβλήματά τους και να περνούν καλά. Οι φίλοι σας ξέρουν ότι μπορούν να βασιστούν πάνω σας για να τους φτιάξετε τη διάθεση. Επίσης, σας αρέσει να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας.

7. Απαλό ροζ

Αν σας αρέσει το απαλό ροζ ή άλλα ουδέτερα χρώματα, σημαίνει ότι είστε φιλικοί και ευγενικοί. Είστε φιλόδοξοι και πολύ προσανατολισμένοι στην καριέρα σας. Επίσης, έχετε χάρη και κομψότητα στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας.

8. Κόκκινο

Έχετε δυναμική προσωπικότητα και ηγετικές τάσεις. Έχετε ηγετικές ικανότητες και σας αρέσει να βρίσκεστε ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων. Είστε πολύ περιγραφικοί και οι άλλοι πάντα περνούν ωραία μαζί σας.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share