Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Της ζήτησε πίσω τα κερασμένα επειδή...δεν του "έκατσε"!

Πραγματικός ιππότης!

14 Ιουνίου 2019 12:41
Της ζήτησε πίσω τα κερασμένα επειδή...δεν του

Το μήνυμα που έστειλε ένας άντρας σε μία γυναίκα με την οποία είχε βγει ραντεβού έχει γίνει viral, αφού της ζήτησε να του στείλει τα λεφτά για τα ποτά που την κέρασε, καθώς στο τέλος της βραδιάς δεν πήγε σπίτι του για τα... περαιτέρω.

Όλα ξεκίνησαν όταν η φοιτήτρια παραϊατρικής, Chlo Matthews έχοντας βγει να διασκεδάσει σε ένα νυχτερινό κλαμπ, γνώρισε κάποιον, ο οποίος την κέρασε μερικά ποτά, εκείνη με τη σειρά της του έδωσε τον αριθμό της και τίποτα περαιτέρω.

Ακριβώς, αυτό το «τίποτα» φαίνεται πως κακοφάνηκε στον κύριο, φερόμενο ως Danny, ο οποίος την επομένη μέρα αποφάσισε πως είναι σοφό να διεκδικήσει πίσω τα χρήματα που «επένδυσε» στη γνωριμία τους, καθώς θεώρησε πως πήγαν χαμένα.

Ιδού και η συνομιλία:

undefined

Το παραπάνω screenshot κυκλοφόρησε στο Twitter, καθώς το δημοσίευσε η ίδια η Chlo, λαμβάνοντας πολλές αντιδράσεις.

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, πήραν το μέρος της κοπέλας, στέλνοντας διάφορες ιδέες για μια καλή απάντηση.

Το όλο περιστατικό πάντως, φαίνεται να προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στην 20χρονη φοιτήτρια, καθώς όπως ανακοίνωσε στο Twitter:

«H Chlo παραιτείται κι επισήμως από τις νυχτερινές εξόδους»!

Πηγή: newmoney.gr

Έγινε viral! Ξεκαρδιστική αναπαράσταση της εισβολής Wolanski στον τελικό του Champions League! (Video)

Η Ρωσίδα Instagrammer Κίσνει Βολάνσκι έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την εισβολή της στον τελικό του Champions League, αφού εκατομμύρια μάτια έπεσαν πάνω της και δεν άργησε να έρθει και η... αναπαράσταση υπό τον ήχο της κραυγής του συντρόφου της, Βιτάλι Ζντοτοβέτσκι, ο οποίος παρακολουθούσε από την εξέδρα το "ντου" και φώναζε "That's my fucking girlfriend".

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share