Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Πρωτάθλημα Χαστουκιού στα Οπίσθια" στην Ρωσία! (Video)

Μόνο για γυναίκες!

12 Ιουνίου 2019 07:52

Ένα νέου είδους πρωτάθλημα με πρωταγωνίστριες γυναίκες και απαραίτητο «συστατικό» τα... οπίσθια ανακάλυψαν στην πόλη Γιάνασκιν στη Ρωσία.

Ο τίτλος του νέου παιχνιδιού είναι «Πρωτάθλημα Χαστουκιού στα Οπίσθια» και ακολουθεί έναν διαγωνισμό χαστουκιών στο πρόσωπο που διεξήχθη στη Σιβηρία τον περασμένο Μάρτιο και γνώρισε μεγάλη επιτυχία και διεθνή απήχηση.

Στόχος των γυναικών που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ήταν να χτυπήσουν τόσο δυνατά τις αντιπάλους τους ώστε με το «χαστούκι» να τις κάνουν να μετακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο από τη θέση τους.

Σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν την επιτυχία του πρωταθλήματος, οι διοργανωτές - όλως τυχαίως - επέλεξαν να συμμετέχουν και αρκετά μοντέλα.

Μια από τις νικήτριες ήταν η Αναστασία Ζολοτάγια, η οποία, σύμφωνα με το Russia Today, φημίζεται για την έμφαση που δίνει στην εκγύμναση των οπισθίων της.

Το επόμενο στοίχημα για τους διοργανωτές είναι το εν λόγω πρωτάθλημα να διεξαχθεί και σε άλλες περιοχές της Ρωσίας.

Πηγή: protothema

Ασφάλισε τα...οπίσθιά της για 40.000! (Photo)

Η Solci Perez, ή αλλιώς María Sol Pérez όπως είναι ολογράφως το όνομά της, αυτό το πληθωρικό «κορίτσι του καιρού» της Αργεντινής που με τις εμφανίσεις της στο «TyCSports» τους αφήνει όλους άφωνους είναι η πιο «καυτή» παρουσιάστρια σε όλη την Αργεντινή.

Η ίδια πρόσφατα απευθύνθηκε σε ασφαλιστική εταιρεία για να ασφαλίσει ότι πιο πολυτιμότερο έχει αυτή τη στιγμή, που είναι τα οπίσθιά της…
Τα ασφάλισε λοιπόν για δυο εκατομμύρια πέσος Αργεντινής (περίπου 40.000€), καθώς βρήκε εταιρεία που εκτίμησε και ασφάλισε τα προσόντα της.

Αν δείτε, θα καταλάβετε κι εσείς γιατί...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share