Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η 28χρονη που μοιάζει με 100 χρόνια μεγαλύτερη!

Λόγω σπάνιας ασθένειας!

27 Μαΐου 2019 19:03
Η 28χρονη που μοιάζει με 100 χρόνια μεγαλύτερη!

Μία 28χρονη από τη Μινεσότα πάσχει από μια σπάνια ασθένεια η οποία την κάνει να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη σε ηλικία, ενώ το δέρμα της έχει «ζαρώσει» σε σχεδόν όλο το σώμα της
Η Sara Geurts πάσχει από το σύνδρομο Ehlers-Danlos, το οποίο χαρακτηρίζεται από 13 κατά βάση κληρονομικές, διαταραχές των συνδετικών ιστών του σώματος που προσβάλλουν κυρίως το δέρμα, τις αρθρώσεις και τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Αν και οι περισσότεροι ασθενείς δεν αποκτούν εμφανή συμπτώματα, η Sara αντιμετωπίζει μία σπάνια μορφή του συνδρόμου, με αποτέλεσμα το δέρμα της να «κρέμεται».

Η 28χρονη δυσκολεύεται ιδιαίτερα ακόμα και να φάει, ενώ προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να λάβει ιατρική βοήθεια από το εξωτερικό. Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και έχει καταφέρει να γίνει αρκετά γνωστή στο Instagram, καθώς και στο χώρο του μόντελινγκ αφού χρησιμοποιεί την ασθένειά της ώστε να ενθαρρύνει τις γυναίκες να αγαπούν τα σώματά τους με τις ατέλειές τους.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τα καλύτερα που έχω ζήσει, καθώς ένιωσα πως αυτός είναι ο πραγματικός και αυθεντικός μου εαυτός. Θέλω όλοι να νιώσουν όπως κι εγώ» αναφέρει η Sara, σύμφωνα με το δημοσίευμα της The Sun.

Όπως εκμυστηρεύεται πάντως η ίδια, έχει περάσει και δύσκολα χρόνια, ειδικά όταν πήγαινε σχολείο και δεν είχε εξοικειωθεί ακόμα με το σώμα της.

Γυναίκα ζει σε σπίτι 27τ.μ και όλοι την κοροϊδεύουν - Όταν όμως βλέπουν πως είναι μέσα, την ζηλεύουν.

Η ζωή στη Νέα Υόρκη είναι δαπανηρή. Το κόστος διαβίωσης είναι γενικά εξωφρενικό, για να μην αναφέρουμε τα έξοδα για φαγητό και διασκέδαση.

Η φωτογράφος Charlotte Brown, αντιμετώπισε το πρόβλημα αυτό όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και παρόλο που έχει ακριβά γούστα, είχε πολύ λίγα χρήματα για να ξοδέψει.

Μπορεί να είναι μόνο 27 τετραγωνικά μέτρα, αλλά η Charlotte το έχει μετατρέψει σε ένα ζεστό και μαγευτικό μέρος. Από το ξύλινο πάτωμα, μέχρι τις λεπτομέρειες στους τοίχους, αυτό το σπίτι είναι ονειρικό.
Δείτε το όμορφο διαμέρισμά της στο βίντεο που ακολουθεί.

Έχετε παλιές Δραχμές; Δείτε πόσο μπορείτε να τις πουλήσετε!

Οι συλλέκτες, μπορεί να προσφέρουν μέχρι και 5.000 ευρώ για τα κέρματα των 100 δραχμών. Φυσικά, σύμφωνα με εκτιμητή νομισμάτων, αυτό γίνεται γιατί υπάρχουν ορισμένα σπάνια νομίσματα. Τα κοινά νομίσματα των 100 δραχμών, πωλούνται μόλις 2 ευρώ το κιλό.

Υπάρχουν κέρματα με τον Μέγα Αλέξανδρο που ένας απλός πολίτης δύσκολα θα έχε στη κατοχή του γιατί βγήκαν ελάχιστα στην αγορά. Αυτό, θα κοστίσει σε ένα συλλέκτη 3.000 ευρώ το ένα. Μήπως είσαι από τους ελάχιστους τυχερούς

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

 
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share