Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το σπίτι που μεταφέρεται παντού και κοστίζει όσο ο ετήσιος μισθός σας!

Δείτε λεπτομέρειες...

25 Μαΐου 2019 14:57
Το σπίτι που μεταφέρεται παντού και κοστίζει όσο ο ετήσιος μισθός σας!

Όταν δείτε αυτό το σπίτι θα το λατρέψετε και μάλλον θα το θέλετε κι εσείς! Το σπίτι που μεταφέρεται και πάει όπου θέλετε εσείς είναι φανταστικό και κοστίζει όσο ο ετήσιος μισθός σας!

Το πέτρινο εξοχικό της SimBLISSity Tiny Homes είναι ένα σπίτι γεμάτο εκπληκτικά χαρακτηριστικά και έντονη προσωπικότητα. Είναι επίσης κινητό και μπορεί να μετακινηθεί για να αλλάξετε παραστάσεις.

Βρίσκεται στα βουνά του Κολοράντο και είναι το τέλειο μέρος για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ηρεμία που προσφέρει η φύση.

Το μικροσκοπικό σπίτι μετατρέπεται σε κανονικό σπίτι όποτε είναι σταθμευμένο και έχει ειδική κατασκευή για να κρύβονται οι ρόδες.Το ξύλο και η ψεύτικη πέτρα με τα οποία είναι ντυμένο εξωτερικά κάνουν το σπίτι να ταιριάζει απόλυτα μέσα στην φύση και να συντονίζεται με το περιβάλλοντα χώρο.

Μέσα, το σπίτι έχει ψηλό ταβάνι και υπέροχο ξύλινο πάτωμα από ακακία.

To σπίτι είναι 23 τ.μ και περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία και μπάνιο. Πάνω έχει και ένα άνετο πατάρι, που χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο.

Υπάρχει και ένα τζάκι προπανίου κοντά στον καναπέ που ζεσταίνει το εξοχικό και του φτιάχνει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Συνεχίζοντας, το επόμενο δωμάτιο είναι η απλή αλλά κομψή κουζίνα.

Στο χολ του σπιτιού υπάρχουν περισσότερα ντουλάπια και αποθηκευτικοί χώροι. Υπάρχουν μεγάλα παράθυρα σε κάθε πλευρά του εξοχικού που αφήνουν πολύ φως να μπει και επιτρέπουν στους καλεσμένους να ρίξουν μία ματιά στον έξω χώρο.

Επίσης, στην κουζίνα είναι και ο χώρος της τραπεζαρίας .Το καλύτερο με αυτό το τραπέζι είναι πως μπορεί να εξυπηρετήσει άνετα δύο άτομα όταν είναι διπλωμένο και μέχρι 6 όταν ξεδιπλωθεί.

Στο πίσω μέρος του εξοχικού είναι και το μπάνιο.

Έχει γυάλινο νιπτήρα, έναν όμορφο καθρέφτη, ντουζιέρα και λεκάνη.

Η σκάλα οδηγεί στο πατάρι όπου είναι το υπνοδωμάτιο.

Το υπνοδωμάτιο έχει ένα υπέρδιπλο άνετο κρεβάτι.

Θα μπορούσατε να μείνετε σε αυτό το πέτρινο εξοχικό;

Πως να διακοσμήσετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας γρήγορα και οικονομικά!

Για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με το προσωπικό σας γούστο,μπορείτε πολύ απλά να αξιοποιήσετε τα ήδη υπάρχοντα αντικείμενα και έπιπλα του σπιτιού σας, χωρίς κανένα κόστος.

Υπάρχουν λοιπόν, μερικά έξυπνα κόλπα που θα σας βοηθήσουν.

1.Αν έχετε μαζέψει κάποια ενθύμια από τα ταξίδια σας μπορείτε να τα συγκεντρώσετε σε μια γωνία, ίσως σε ένα τραπεζάκι ή σε ένα ράφι, ώστε να σας θυμίζουν πόσο όμορφα είχατε περάσει αλλά και να διακομίσουν όμορφα τον χώρο σας.

2. Μαζέψτε όλα σας τα βιβλία σε ένα ράφι ή ένα έπιπλο και δημιουργήστε μια μικρή βιβλιοθήκη αν δεν έχετε ήδη ,θα δώσει στυλ σε ένα απλό βαρετό έπιπλο...

3. Προσθέστε περισσότερα μαξιλάρια, είτε στον καναπέ σας, είτε στον κρεβάτι σας...Θα το κάνει να φαίνεται πιο ‘’πλούσιο’’.

4. Χρησιμοποιήστε τα μπουκάλια που ήδη έχετε στο σπίτι σας. Αν ταιριάζουν χρωματικά βάλτε τα το ένα δίπλα στο άλλο και χρησιμοποιήστε τα ως βάζα για λουλούδια.

5. Βάψτε τα ήδη ξύλινα έπιπλα σας, στο χρώμα που σας αρέσει και αλλάξτε τους τελείως την εμφάνιση. Μπορείτε επίσης,να δημιουργήσετε ξύλινα ράφια για να διακοσμήσετε τον τοίχο σας σε ότι σχήμα εσείς θέλετε.

6.Χρησιμοποιήστε έπιπλα αντίκες για να δώσετε μια ρετρό αίσθηση στον χώρο σας. Είναι διαχρονικά και Vintage! Αν έχετε, χρησιμοποιήστε και άλλα παρόμοια διακοσμητικά ώστε να ολοκληρώσουν το στυλ του σπιτιού σας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share