Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οι Έξυπνοι άνθρωποι κοιμούνται αργά είναι ακατάστατοι και βρίζουν

Αν περάσατε τα παιδικά σας χρόνια!

21 Μαΐου 2019 19:05
Οι Έξυπνοι άνθρωποι κοιμούνται αργά είναι ακατάστατοι και βρίζουν

Αν αργότερα καταλάβατε πως μόνο οι κακές λέξεις λειτουργούν για εσάς.. τότε παρακαλούμε δεχθείτε συγχαρητήρια. Γιατί; Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, αυτό σημαίνει πως είστε πραγματικά έξυπνοι.

Οι ευφυείς άνθρωποι μερικές φορές χρησιμοποιούν άσχημη γλώσσα.
Θεωρείται πως μόνο οι μη επαρκώς μορφωμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν βωμολοχίες μιας και έχουν περιορισμένο λεξιλόγιο. Στην πραγματικότητα, εκείνοι που ποτέ δεν χρησιμοποιούν κακές λέξεις έχουν περιορισμένη γνώση λέξεων.

Αμερικανοί Ακαδημαϊκοί αποφάσισαν να διεξάγουν ένα ενδιαφέρον πείραμα: ζήτησαν από ανθρώπους να θυμηθούν όσες περισσότερες βρισιές μπορούσαν. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: αυτοί που κατάφεραν να θυμηθούν τις περισσότερες, είχαν το μεγαλύτερο δείκτη IQ συγκριτικά με όλα τα άλλα μέλη της ομάδας.
Οι ρητορικές ικανότητες αυτών των ανθρώπων ήταν επίσης αρκετά υψηλότερες από ότι εκείνων που ήξεραν λιγότερες προσβλητικές λέξεις.

Ωστόσο, οι ευφυείς άνθρωποι χαρακτηρίζονται από την ικανότητα του να χρησιμοποιούν τις σωστές λέξεις ανάλογα με την περίσταση και επίσης ξέρουν πότε να παραμένουν σιωπηλοί.

Πολλοί ταλαντούχοι και ευφυείς άνθρωποι συνηθίζουν να μένουν ξύπνιοι ως αργά τη νύχτα.
Εδώ και πολύ καιρό, οι ειδικοί μελετούν τους ανθρώπους που διαθέτουν εξαιρετικά ταλέντα. Επίσης ερευνούν την άποψη πως εκείνοι που κοιμούνται αργά τείνουν να έχουν υψηλότερα επίπεδα νοημοσύνης. Έτσι, αν είστε από εκείνους του αγαπούν να μένουν ξύπνιοι ως αργά τη νύχτα, τότε χαρείτε: είστε στην ίδια κατηγορία με τον Κάρολο Δαρβίνο, τον Ουίνστον Τσόρτσιλ και τον Έλβις Πρίσλεϊ.


Το ακατάστατο σπίτι και η ιδιαίτερη ευφυΐα πολλές φορές πάνε μαζί.

Αυτό είναι το γραφείο όπου εργαζόταν ο Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Μια έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα κατέληξε σε ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα: το χάος στο γραφείο κάποιου δείχνει πως δεν είναι ένα απλό ακατάστατο άτομο αλλά πιο σημαντικά, πως ο νους του είναι επικεντρωμένος σε αυτό που έχει πραγματική σημασία.
Απλά σκεφτείτε: όταν δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα το σημαντικό, στρεφόμαστε στις παραμικρές και πιο ασήμαντες δραστηριότητες για να μας κρατήσουν απασχολημένους.

Επιπλέον, οι ψυχολόγοι είναι πεπεισμένοι πως ένα ακατάστατο περιβάλλον είναι συχνά ο τέλειος τρόπος για να διεγερθεί η δημιουργική μας διάθεση. Αυτή βοηθά ένα άτομο να σκεφτεί νέα πράγματα και να ξεφύγει από τα όρια του κανονικού τρόπου σκέψης.

Νοσηλευτής έκανε τεστ DNA και ανακάλυψε πως είναι εκατομμυριούχος!

Ένας Βρετανός νοσηλευτής παράτησε τη δουλειά του μετά από ένα τεστ DNA που επιβεβαίωσε ότι είναι κληρονόμος ενός ακινήτου 1.500 στρεμμάτων, αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Τζόρνταν Αντλαρντ Ρότζερς, 31 ετών, σκεφτόταν εδώ και καιρό ότι μπορεί να είναι ο γιος του Τσαρλς Ρότζερς, ενός πάμπλουτου ερημίτη που κατοικούσε στο κτήμα Πένροουζ της Κορνουάλης.

Ωστόσο, όλο ανέβαλε να το ψάξει ενώ όσο μεγάλωνε μεγάλωναν και οι υποχρεώσεις του, με αποτέλεσμα να αφήσει το θέμα στην τύχη του.

Πέρυσι, όμως, έμαθε πως ο πατέρας του πέθανε και το τεστ που έκανε τον μετέτρεψε σε πολυεκατομμυριούχο από τη μια στιγμή στην άλλη. Παρά το γεγονός ότι κληρονόμησε τον απίστευτο πλούτο ο ίδιος δήλωσε ότι θα προτιμούσε να είχε γνωρίσει τον πατέρα του.

Το κτήμα στην Κορνουάλη έχει μέγεθος 1.536 στρεμμάτων και αξίζει περίπου 57 εκατομμύρια ευρώ.

Ο υπερτυχερός κληρονόμος δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να εργάζομαι πια, θέλω να ασχοληθώ με τη φιλανθρωπία και να βοηθήσω τις τοπικές κοινότητες».

Οπως είπε, μέχρι πρότινος με το ζόρι τα έβγαζε πέρα: «Βρισκόμουν στο σημείο όπου ανησυχούσα για τον επόμενο λογαριασμό και είχα ένα δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή, αλλά τώρα είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους. Δεν πρόκειται να ξεχάσω από πού έχω έρθει».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share