Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Όταν ένα παιδί άνοιξε ένα κουτί LEGO...δεν περίμενε αυτό που βρήκε μέσα!

Απίστευτο..

20 Μαΐου 2019 13:34
Όταν ένα παιδί άνοιξε ένα κουτί LEGO...δεν περίμενε αυτό που βρήκε μέσα!

Πόσο πολύ μπορεί να χάρηκε ένα μικρό παιδί όταν του προσέφεραν ένα κουτί από τα γνωστά τουβλάκια LEGO. To μικρό παιδί όλο χαρά άνοιξε το κουτί αλλά δεν περίμενε να δει αυτό που είχε μέσα!

Όπως καταλαβαίνετε δεν περιείχε το γνωστό παιχνίδι!

Το παιδί λοιπόν έβγαλε μέσα από το κουτί μια σακούλα με 1,5 κιλό μεθαμφεταμίνη, η οποία είχε αξία περίπου 40.000 δολάρια. Ο σερίφης που ανέλαβε την έρευνα δήλωσε πως οι γυναίκες δεν γνώριζαν ότι μετέφεραν ναρκωτικά και πως ήταν εξαιρετικά απογοητευμένες για το συμβάν. Το παιδάκι ακόμα περισσότερο...

Το κουτί με τα lego είχε φτιαχτεί έτσι ώστε να μοιάζει σαν εκείνα που παράγονται στο εργοστάσιο. Και αργότερα κατέληξε στα ράφια μιας αποθήκης αποστολών, όπου το βρήκαν οι τρεις γυναίκες. Οι έμποροι ναρκωτικών σύμφωνα με την Statesboro herald, χρησιμοποιούν συχνά αυτόν τον τρόπο για να μεταφέρουν ποσότητες ναρκωτικών, αποστέλλοντας τα «πακέτα» σε διευθύνσεις άδειων ή εγκαταλελειμμένων σπιτιών. Μερικές φορές, το ταχυδρομείο επιστρέφει τα πακέτα, αφού δεν βρήκε κανέναν να τα παραδώσει και τα πουλά σε δημοπρασίες.

Η δίωξη ναρκωτικών πιστεύει πως κάπως έτσι έγινε και με το κουτί των lego. Οι γυναίκες, έκαναν δώρο στο παιδί αυτό το κουτί "έκπληξη",παρέδωσαν την σακούλα στο σερίφη, ο οποίος με την σειρά του διέταξε έρευνα.

Προσοχή! Παιδόφιλοι χρησιμοποιούν το διάσημο παιχνίδι Fortnite για να προσελκύσουν ανήλικους!

Εργαλείο στα χέρια παιδόφιλων έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, το Fortnite. Μέσω του live chat προσποιούνται ανήλικους παίκτες, μπαίνουν στην κοινότητα του Fortnite, και επιχειρούν να παρασύρουν και να προσεγγίσουν ανυποψίαστα παιδιά Οι πρώτες καταγγελίες τέτοιων κρουσμάτων έχουν καταγραφεί και στη χώρα μας. Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί.

Η Epic Games που κυκλοφορεί το παιχνίδι έχει κι άλλο πονοκέφαλο να επιλύσει. Στις διαφημίσεις της στο youtube παρατηρήθηκαν απανωτά περιστατικά σχολιασμού σε αυτές από παιδόφιλους με αποτέλεσμα να προβεί στην απόσυρση των διαφημίσεων από τον διάσημο ιστότοπο.

Οι Κινέζοι το τερμάτισαν: Υπάρχει επίσημο πρωτάθλημα "Πέτρα, Μολύβι, Ψαλίδα, Χαρτί"! (video)

Εντάξει ότι οι Κινέζοι γενικά το έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο το... τρολάρισμα το γνωρίζαμε! Όχι όμως και έτσι!

Εσείς το γνωρίζατε πως υπάρχει επίσημο πρωτάθλημα "Πέτρα, Μολύβι, Ψαλίδι, Χαρτί'; Κι όμως!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share