Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καβγάς στον αέρα: Της αρνήθηκαν ένα ακόμα μπουκάλι κρασί και μπήκε φύλακή!

Δείτε αναλυτικά...

5 Απριλίου 2019 08:14
Καβγάς στον αέρα: Της αρνήθηκαν ένα ακόμα μπουκάλι κρασί και μπήκε φύλακή!

Σε ανεξέλεγκτη κατάσταση μια δικηγόρος από το Λονδίνο, έκανε το προσωπικό του αεροπλάνου να "καλοπεράσει". Πιο συγκεκριμένα η 50χρονη γυνάικα, δικηγόρος στο επάγγελμα, έγινε έξαλλη όταν το προσωπικό της αρνήθηκε να της δώσει κι άλλο μπουκάλι κρασί!

Και ας τα πάρουμε από την αρχή... Η Simone Burns, 50 ετών, από το Hove, γνωστή ως Simone O'Broin, το Νοέμβριο του 2018 έκανε την πτήση Βομβάη- Λόνδίνο με την Air India.

Να σας θυμίσουμε: Απίστευτο: Γυναίκα πέθανε μέσα σε αεροπλάνο έπειτα απο 16 ώρες πτήσης!

Η επιβάτης, είχε ήδη πιει 3 μπουκαλάκια κρασία και ζητούσε από τους αεροσυνοδούς να της δώσουν και άλλο. Όταν εκείνοι της το αρνήθηκαν, τότε εκείνη άρχισε να τους στολίζει στα "γαλλικά". Και αφού έβλεπε ότι προκοπή δεν κάνει με τους αεροσυνοδούς τότε έπιασε και τον πιλότο.

Μέσα στο παραλήρημα της, άρχισε να κάνει ρατσιτιστικά σχόλια για τους αεροσυνοδούς αλλά και για την Ινδία γενικά. Και δεν έμεινε εκεί... Αφού οι άνθρωποι την άκουγαν οριακά να ουρλιάζει, προσθαθούσαν να την ηρεμήσουν. Τότε εκέι άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί. Έφτασε ακόμα και στο σημείο να τους επιτεθεί.

Όπως είναι λογικό, μετά από αυτό το απίστευτο συμβάν, η δικηγόρος συνελήφθη και σήμερα βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου.

Σήμερα στο Crown Court του Isleworth στο Λονδίνο ο δικαστής την έστειλε στη φυλακή για έξι μήνες επείδη έπινε στο αεροπλάνο αλλά και γιατί επιτέθηκε στο προσωπικό.Κάποιος επιβάτης τα κατέγραψε όλα σε βίντεο και έτσι η δικηγόρος δήλωσε ένοχη, αφού όλα ήταν εναντίον της

Πήγε μεθυσμένος για βγάλει τις άδειες γάμου: Ποιος είναι ο γνωστός ηθοποιός;

Ο πασίγνωστος ηθοποιός πήγε στο δικαστήριο μεθυσμένος για να βγάλει τις άδειες γάμου και φώναζε ότι δεν θέλει να παντρευτεί!

Ο ηθοποιός τα είχε... τσούξει και πήγε «τύφλα» να βγάλει τις άδειες του γάμου!

Μάλιστα καβγάδισε με τη σύντροφό του, Ερίκα Κόικ και έλεγε στους υπαλλήλους ότι δεν θέλει να παντρευτεί αλλά τον πίεσε εκείνη να το κάνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε μεθυσμένο.

Οι άδειες του γάμου ωστόσο βγήκαν!

Διαβάστε περισσότερες περίεργες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share