Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

O «μεθυσμένος» Νίκολας Κέιτζ κάνει σκηνή στο δικαστήριο του Λας Βέγκας: «Θα πάρει όλα τα χρήματά μου!»

Όλη την ώρα που φώναζε «πρόκειται να πάρει όλα τα χρήματά μου»

28 Μαρτίου 2019 08:48
O «μεθυσμένος» Νίκολας Κέιτζ κάνει σκηνή στο δικαστήριο του Λας Βέγκας: «Θα πάρει όλα τα χρήματά μου!»

Ο Νίκολας Κέιτζ φαίεται οτι έκανε σκηνή ενώ υπέβαλε αίτηση για άδεια γάμου με τη φίλη του makeup artist Erika Koike στο Λας Βέγκας το Σάββατο!


Ο Cage, ο οποίος έχει παντρευτεί τρεις φορές , φαινόταν να είναι «πολύ έξω από αυτό» και ήταν «πιθανότατα μεθυσμένος», δήλωσε ένας αποκαλυπτικός μάρτυρας!

Να σας θυμήσουμε οτι σοκ είχε προκαλέσει μεθυσμένος παππούς πέταξε το μωρό της κόρης του στον φούρνο και το έκαψε ζωντανό!


«Όλη την ώρα που φώναζε» «πρόκειται να πάρει όλα τα χρήματά μου». Η γυναίκα συνέχισε να λέει '' Μωρό μου δεν θα σου ζητήσω να κάνεις τίποτα τέτοιο'' '
Επειδή το ζευγάρι έκανε μια τέτοια σκηνή, μεταφέρθηκαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο και αργότερα άφησαν το δικαστήριο με χαρτιά, σύμφωνα με την πηγή!


Ο Κέιτζ πρωτοεμφανίστηκε με την Koike τον περασμένο Απρίλιο, ενώ μαγνητοσκοπήθηκε στο Πουέρτο Ρίκο. Έχουν δει μερικές φορές μαζί από τότε, αλλά έχουν μείνει ως επί το πλείστον εκτός των μέσων ενημέρωσης.
Ο Cage έχει παντρευτεί τρεις φορές πριν, πρόσφατα στην Alice Kim από το 2004 έως το 2016!

Απίστευτο: Υπάλληλος βγάζει νοκ άουτ μεθυσμένο πελάτη!

Ενα μάθημα που θα του μείνει... αξέχαστο, πήρε ένας προκλητικός πελάτης ενός μάρκετ στη Ρωσία.

Στο βίντεο εικονίζεται ο εν λόγω πελάτης να επιτίθεται σε έναν άλλο... μεθυσμένο που περίμενε στην ουρά και να τον χτυπά στο τραπέζι.

Η νεαρή υπάλληλος του καταστήματος επενέβη άμεσα για να τον απομακρύνει και να τον συνετίσει.

Οταν, ωστόσο, έδειξε να κινείται επιθετικά προς το μέρος της, εκείνη με μια γροθιά - «αστραπή» τον... ξάπλωσε στο έδαφος!

Αμέσως μετά, η υπάλληλος εμφανίζεται να επιστρέφει στο πόστο της, με τον πρώτο άνδρα που δέχθηκε την επίθεση του «νταή» να της σφίγγει το χέρι.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις των stars από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share