Σοκαριστικό βίντεο: Ψαράς βγάζει φωτογραφία με καρχαρία και εκείνος του επιτίθεται και τον δαγκώνει

Μια προσπάθεια για μια… αναμνηστική φωτογραφία με καρχαρία εξελίχθηκε σε εφιαλτική εμπειρία για έναν ψαρά στη Φλόριντα. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 16 Αυγούστου, στο νησί Κάγιο Κόστα, όταν ο 33χρονος Μιουζ, μαζί με φίλους του, ακινητοποίησαν το θαλάσσιο αρπακτικό προκειμένου να απαθανατίσουν τη στιγμή.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο
Ο ψαράς, θέλοντας να σταθεί πιο εντυπωσιακά δίπλα στο επικίνδυνο πλάσμα, έπιασε το κεφάλι του καρχαρία από τη μύτη. Ωστόσο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το ζώο αντέδρασε βίαια, ανοίγοντας τα σαγόνια του και δαγκώνοντάς τον στο πόδι. Τα κοφτερά δόντια του προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, όπου φαίνεται ο Μιουζ δίπλα στο τεράστιο κύτος, ενώ ένας άλλος άνδρας κρατά το πτερύγιο της ουράς του καρχαρία. Το οπτικό υλικό κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας έντονη ανησυχία και σχόλια για την επικίνδυνη πρακτική του να «παίζει» κανείς με άγρια ζώα μόνο για μια φωτογραφία.
Ο άτυχος ψαράς μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου δέχτηκε την απαραίτητη ιατρική περίθαλψη. Μιλώντας αργότερα σε δημοσιογράφο, παραδέχτηκε πως ο λόγος που ρίσκαρε ήταν απλώς «για αναμνηστικούς λόγους», κάτι που σήμερα αναγνωρίζει ως λάθος που θα μπορούσε να του κοστίσει πολύ ακριβότερα.






0 ΣΧΟΛΙΑ