Βίντεο ΔΕΝ δείχνει Γάλλο καθηγητή να χτυπάει παιδιά που έκαναν bullying σε μαθητή μέσα στην τάξη – Πρόκειται για για βίντεο με επαγγελματίες κασκαντέρ

Ένα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τη δυναμική αντίδραση ενός καθηγητή στη Γαλλία προς μαθητές που παρενόχλησαν συμμαθητή τους έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Στο βίντεο, ο καθηγητής φαίνεται να επεμβαίνει έντονα, σπρώχνοντας και κλωτσώντας τους υπαίτιους μαθητές. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει. “Έτσι τελειώνει το bullying, πολλά μπράβο στον καθηγητή“, διαβάζουμε σε ανάρτηση χρήστη με πάνω από 5 χιλιάδες θετικές αντιδράσεις. Το βίντεο αυτό, όμως, δεν προέρχεται από πραγματική σχολική τάξη, αλλά αποτελεί βίντεο επίδειξης επαγγελματιών κασκαντέρ ταινιών του κινηματογράφου της σχολής Campus Univers Cascades.
Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram στις 22 Απριλίου 2025, από τον επίσημο λογαριασμό του Campus Univers Cascades, μιας γαλλικής σχολής εκπαίδευσης κασκαντέρ, η οποία θεωρείται ευρέως από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.
Πρόκειται για ένα βίντεο επίδειξης των δεξιοτήτων των μαθητευόμενων κασκαντέρ.
Συμπέρασμα
Το εξεταζόμενο βίντεο δεν είναι αυθεντικό και δεν απεικονίζει αληθινό καθηγητή να αντιδρά στο μπούλινγκ που υπέστη μαθητής μιας σχολικής τάξης στη Γαλλία, σπρώχνοντας και κλωτσώντας τους υπαίτιους συμμαθητές τους. Στην πραγματικότητα πρόκειται για βίντεο επίδειξης των δεξιοτήτων των σπουδαστών της γαλλικής σχολής κασκαντέρ Campus Univers Cascades, το οποίο απομονώθηκε από τα πραγματικά του συμφραζόμενα και παρουσιάστηκε από χρήστες του διαδικτύου εκτός πλαισίου.






0 ΣΧΟΛΙΑ