Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Κόκκαλο» η Βανδή: Ο Μπισμπίκης ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο για πάρτη της (Video)

Τα όλο πάθος φιλιά τους

7 Μαρτίου 2023 07:43
«Κόκκαλο» η Βανδή: Ο Μπισμπίκης ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο για πάρτη της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νυχτερινό κέντρο όπου κάνει τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, είδαμε να επισκέπτεται για άλλη μια φορά και βραδιά, ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο Έλληνας ηθοποιός αυτή τη φορά όμως, δεν έμεινε μόνο ανάμεσα στους θαμώνες, αλλά έδωσε...show, μιας και ανέβηκε πάνω στη σκηνή, χόρεψε το ζεϊμπέκικο του, όσο η Δέσποινα Βανδή ερμήνευε το "Ένα τσιγάρο διαδρομή", και κράτησε στην αγκαλιά του, μετέπειτα το κορίτσι του, μπροστά από όλους.

Πιο ερωτευμένοι και πιο έκδηλοι από ποτέ, οι δυο τους, χάρισαν μια μοναδική στιγμή στον κόσμο, ο οποίος κατέγραφε μαζικά με το κινητά τους, τα τρυφερά στιγμιότυπά τους, και τα όλο πάθος φιλιά τους.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

«Χορεύει σαν τη γαλοπούλα και...» - Το viral βίντεο Κύπριας που "πετσοκόβει" τον Μπισμπίκη

Τις τελευταίες ημέρες, ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή έχουν καταφέρει να γίνουν viral στο διαδίκτυο και να συζητηθούν περισσότερο από ποτέ.

Το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού στην πίστα, ενώ τραγουδούσε η αγαπημένη του, καθώς και τα φιλιά τους έχουν σχολιαστεί ιδιαίτερα και μάλιστα, όχι θετικά. Το ζευγάρι συνηθίζει να εκφράζει την αγάπη του δημόσια, πολλές φορές με υπερβολικό τρόπο, γεγονός που δεν αρέσει στο κοινό του.

Η Νανά, μία TikToker που, από νοσηλεύτρια, έχει γίνει πλέον πιο γνωστή ως «η ψυχοθεραπεύτρια του TikTok», καθώς ψυχαγωγεί τον κόσμο με τα αστεία βίντεο που αναρτά, έκανε κι εκείνη τον σχολιασμό της για το ζευγάρι και την πρόσφατη εμφάνισή του.

Μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της, έγινε viral ως συνήθως, ξεπερνώντας τις 25.000 προβολές.

Σε αυτό ακούγεται να λέει: «Είναι το μόνο βίντεο που μου βγάζει εδώ και λίγες μέρες στον λογαριασμό μου, τον Μπισμπίκη σε όλες τις οπτικές γωνίες να χορεύει σαν να είναι η γαλοπούλα της Βανδής. Ξαφνικά ο Μπισμπίκης έγινε ο ιδανικός άντρας κάθε γυναίκας, επειδή χορεύει σαν τη γαλοπούλα και φορεί τα ίδια μαύρα ρούχα».

Δείτε το βίντεο:

«Aς κοιτάνε την καμπούρα τους...» - Ξέσπασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για Βανδή και Μπισμπίκη (Video)

Πολλά σχόλια έχουν δημιουργηθεί γύρω από τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, για το γεγονός ότι ζουν τον έρωτά τους χωρίς να νοιάζονται για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα βίντεο ή τις φωτογραφίες που μπορεί να κυκλοφορήσουν από διάφορες εμφανίσεις τους.

Το βίντεο, με τον ηθοποιό να ανεβαίνει στην πίστα, να χορεύει ζεϊμπέκικο και να φιλά την αγαπημένη του ενώ εκείνη του τραγουδά, έλαβε πολλά σχόλια, ωστόσο το ζευγάρι δεν φαίνεται να πτοείται.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Απάντησε και για τον έρωτα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα, δεν γίνονται πουθενά αλλού. Νομίζω ότι θα δικαιωθεί το θέμα μας και από το κράτος, αλλά και από τους ανθρώπους. Στη συνείδηση του κόσμου εμείς είμαστε αγαπητά πρόσωπα οι περισσότεροι και νομίζω ότι είμαστε οι πιο αδικημένοι σε όλους τους κλάδους», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, απάντησε: «Μόνο θετικά έχω να πω για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ας κοιτάνε την καμπούρα τους και ας αφήσουν τον Βασίλη και τη Δέσποινα ήσυχους να γουστάρουν και να ευχαριστηθούν τον έρωτά τους. Πίσω όλοι».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share