Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μελαχρινή καλλονή «γκρέμισε» την πίστα και άφησε άναυδο τον Μαζωνάκη - Το τσιφτετέλι «φωτιά» με τις 1.300.000 προβολές

Ζαλίστηκαν όλοι...

5 Μαρτίου 2023 14:53
Μελαχρινή καλλονή «γκρέμισε» την πίστα και άφησε άναυδο τον Μαζωνάκη - Το τσιφτετέλι «φωτιά» με τις 1.300.000 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε δει πολλούς χορούς στα μπουζούκια, όμως αυτό το τσιφτετέλι άφησε άναυδο μέχρι και τον Γιώργο Μαζωνάκη. Η μελαχρινή καλλονή «γκρέμισε» την πίστα με το λίκνισμά της, ενώ η απήχηση του βίντεο εκτοξεύθηκε στις 1.300.000 προβολές στο Tik Tok.

Όπως θα δείτε, ο γνωστός τραγουδιστής κάνει στην άκρη για να χορέψει η νεαρή κοπέλα, όμως μετά μπαίνει και εκείνος στο χορό μαζί της και τη συνοδεύει. Με την ευκαιρία, δείτε το «καυτό» τσιφτετέλι που χόρεψε η Άννα Βίσση.

Πρόκειται για τη νεαρή Τζούλι, η οποία δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, που έχει όνομα julie_sar. Τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ δεν ήταν λίγες και οι γυναίκες που ρώτησαν για τις στιλιστικές επιλογές της κοπέλας, καθώς η φούστα της φαίνεται πως άρεσε σε πολλές.

Αυτό δεν μας παραξένεψε καθόλου, αφού ψάχνοντας λίγο το βιογραφικό της, βρήκαμε ότι η Τζούλι είναι blogger και ασχολείται με θέματα μόδας ως fashion editor.

@julie_sar

🌺🌸💐🌼

♬ πρωτότυπος ήχος - Julie Sar

Μελαχρινή καλλονή χορεύει τσιφτετέλι και βάζει «φωτιά» στην πίστα

Το τσιφτετέλι είναι σε κάποιο βαθμό... μια τέχνη, προορισμένη να αναστατώνει και να εξάπτει τις αισθήσεις, ειδικά αν το άτομο που κάνει αυτόν τον χορό, τον εκτελεί όπως πρέπει.

Αυτό έγινε και στην περίπτωση γνωστής Ελληνίδας τραγουδίστριας, που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει στο σχετικό είδος μουσικής. Η Ρία Ελληνίδου καθόλου δε δίστασε, όταν άκουσε το κλαρίνο να κάνει το σόλο του, να αρχίσει να λικνίζεται, βάζοντας «φωτιά» στην πίστα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αναστάτωσε το πλατό του Mega - Το απίθανο τσιφτετέλι της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της (Video)

Το γλέντι ήταν ατελείωτο, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί ήταν... σε ντελίριο και στον έβδομο ουτανό, με το τσιφτετέλι αυτό, που είναι αρκετά πρόσφατο, ήδη να συζητείται με τα χιλιάδες views στο YouTube.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share