Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λεβέντης μέχρι το τέλος: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Στάθη Ψάλτη που πρoκαλεί ρίγος

Συγκλονίζει!

23 Φεβρουαρίου 2023 07:21
Λεβέντης μέχρι το τέλος: Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Στάθη Ψάλτη που πρoκαλεί ρίγος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ανακαλύψαμε» ένα βίντεο με πασίγνωστο Έλληνα να χορεύει ζεϊμπέκικο! Τον αναγνωρίζετε; Μόλις δείτε ποιος είναι θα πάθετε σοκ.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: 10 μηνών μωρό δεν χάνει βήμα - Χορεύει ζεϊμπέκικο και… λιώνει τους πάντες (Video)

Ο λόγος για τον αγαπημένο, Στάθη Ψάλτη, ο οποίος λίγο πριν τον θάνατό του, γλέντησε με τους φίλους του. Παλικάρι μέχρι τέλους και μερακλής σε όλη του τη ζωή, ο Στάθης Ψάλτης ήξερε να διασκεδάζει και αυτό φαινόταν σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, μέχρι που η σοβαρή ασθένειά του, τον έριξε στο κρεβάτι του. Ωστόσο, στο παρακάτω βίντεο, θα τον δείτε να διασκεδάζει με την καρδιά του, χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

"Γέμισε" το πλατό με αυτό το ζεϊμπέκικο - Δεν έμεινε κανείς που να μην χειροκροτήσει (video)

Στην τηλεόραση έχουν χορευτεί μερικά από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης κατάφερε και έκανε τον Πασχάλη Τερζή να παραμιλάει με τον χορό του. Με την ευκαιρία, δείτε το ζεϊμπέκικο που έβαλε φωτιά στην "Γη της Ελιάς".

Όταν σηκώθηκε να χορέψει στο πλατό της εκπομπής "Κοίτα τι Έκανες" δεν περίμεναν να δουν το πόσο καταπληκτικά χορεύει. Ο Πασχάλης Τερζής και ερμήνευε τα "Εννέα Όγδοα" ο γνωστός ηθοποιός μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά και τίμια ζεϊμπέκικα που έχουμε δει ποτέ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ηθοποιός αποθεώνεται με το ζεϊμπέκικο του, αφού όπως θα δείτε εδώ, ένας ακόμα τους σάστισε όλους με τον βαρύ χορό του.

Δείτε εδώ το μοναδικό ζεϊμπέκικο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share