Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

10 μηνών μωρό δεν χάνει βήμα - Χορεύει ζεϊμπέκικο και… λιώνει τους πάντες (Video)

Απίστευτο!

22 Φεβρουαρίου 2023 07:15
10 μηνών μωρό δεν χάνει βήμα - Χορεύει ζεϊμπέκικο και… λιώνει τους πάντες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με ένα ταλέντο, και το μωρό παρακάτω είναι μια τρανή απόδειξη. Του δόθηκαν σίγουρα από τον Θεό οι χορευτικές ικανότητες, και μας το αποδεικνύει με ένα μάγκικο ζεϊμπέκικο. Με την ευκαιρία, δείτε το χειρότερο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση!

Πολύ σπάνια βλέπουμε μωρό να χορεύει και να καταλαβαίνει το τι κάνει. Άλλα παιδιά σε αυτή την ηλικία παλεύουν να περπατήσουν, αλλά αυτό το 10 μηνών βρέφος δεν χάνει βήμα. Μας αποδεικνύει ότι είναι ικανό να χορέψει και τον πιο αντρικό χορό, παρά την ηλικία του, όπως και αυτή εδώ η γιαγιά.

Οι γονείς του κατενθουσιασμένοι τον βιντεοσκόπησαν, και μπορούμε να τον απολαύσουμε. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες like, όπως ήταν και αναμενόμενο. Μιλάμε για παιδί θαύμα!

Λεβεντόπαιδο στις φλόγες: Χορεύει το πιο «καυτό» ζεϊμπέκικο του ελληνικού Youtube και γίνεται viral

Πολλά ζεϊμπέκικα έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά σίγουρα δε θα έχετε δει πολλά σαν αυτό, όπου ένας άνδρας… σκέτος λεβέντης μπαίνει μέσα σε ένα κύκλο φωτιάς, που του έχουν βάλει, με αποτέλεσμα να χορέψει το πιο «φλογερό» ζεϊμπέκικο, που έχουμε δει.

Η φοβερή εικόνα έρχεται από το Πλωμάρι Λέσβου, με το γλέντι σε μια ταβέρνα να… ανάβει κανονικά, αφού με το μπουζούκι να ετοιμάζεται να εκτελέσει το περίφημο «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», ένας άνδρας έφτιαξε έναν κύκλο φωτιάς μες στη μέση του δρόμου, ο οποίος βέβαια είχε… καταληφθεί από τους κατοίκους.

Ένας… γενναίος μπήκε μέσα σε αυτό τον κύκλο και άρχισε να χορεύει… το λεβέντικο ζεϊμπέκικό του, κερδίζοντας την αποθέωση από τους συμπολίτες του, σε μια φοβερή επίδειξη των χορευτικών του ικανοτήτων, η οποία δεν μπορούσε να κερδίσει τίποτα λιγότερο από το θαυμασμό απάντων, όπως έγινε και στην περίπτωση του απόλυτου Έλληνα χορευτή.

Δείτε το βίντεο:

Απίστευτο: Το αντρίκιο ζεϊμπέκικο του... (Video)

Σε γάμο στην Πρέβεζα βρέθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς παντρεύτηκε Πρεβεζάνα αξιωματικός του Λιμενικού, η οποία υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια στο γραφείου του υπουργού, με τον αγαπημένο της.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μάλιστα – όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του prevezatoday.gr που ακολουθεί- στη δεξίωση του γάμου, χόρεψε το αγαπημένο του απ’ ότι φαίνεται «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» για να τιμήσει το ζευγάρι, ενώ οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τον πρώην υπουργό.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια το μοναδικό κομμάτι “απόψε θέλω να πιω”. Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share