Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η στροφή του "θανάτου": Το εκρηκτικό ζεϊμπέκικο της Άντζελας Δημητρίου που έβαλε κάτω και άνδρες

Έσπασαν τα πατώματα

27 Ιανουαρίου 2023 07:47
Η στροφή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι λεβέντισσα και ασίκισσα και αυτό το αποδεικνύει όχι μόνο στον τρόπο που τραγουδά, αλλά και στον χορό της. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου, η οποία κάθε φορά που χορεύει ζεϊμπέκικο το βιώνει με τη ψυχή της και αδιαμφισβήτητα βάζει κάτω σε λεβεντιά όλους τους άνδρες. Με την ευκαιρία, δείτε το χειρότερο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση

Μία από τις εμφανίσεις της που έκαναν πάταγο ήταν πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή "Κοίτα τι Έκανες" της Σεμίνας Διγενή με την τραγουδίστρια να αποθεώνεται.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό της ζεϊμπέκικο της Άντζελας Δημητρίου

"Σείστηκε" η γη: Το ζεϊμπέκικο του Σταύρου Βαρθαλίτη που "γκρέμισε" το πλατό

Τα "έσπασαν" όλα το πρωί της Τετάρτης 7/12 στο πλατό της εκπομπής Breakfast at star και φαίνεται πως ξύπνησαν με πολύ χαρά και κέφι για χορό, ειδικά ο πρώην νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης. Πριν λίγο καιρό, στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ένας άνδρας χόρεψε ''τρελό'' ζεϊμπέκικο και τους τρέλανε όλους.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την αποκάλυψη του Δήμου Αναστασιάδη, πως έχει σκιστεί το παντελόνι του επί σκηνής την ώρα που χόρευε ζεϊμπέκικο, η δημοσιογράφος της εκπομπής Μαίρη Αργυριάδου προσκάλεσε τον γνωστό σεφ να του αποδείξει ότι αυτό δεν μπορεί εύκολα να συμβεί.

Για αυτό λοιπόν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, χωρίς κανέναν δισταγμό μπήκε στη μέση και χόρεψε ζεϊμπέκικο, δίνοντας τη δική του απάντηση στον γνωστό τραγουδιστή.

«Ψοφάμε για χορό» σχολίασε γελώντας η Ελένη Χατζίδου, με τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής να συμφωνούν πως ένα παντελόνι δεν μπορεί εύκολα να σκιστεί στο επίμαχο σημείο την ώρα του χορού.

Το ζεϊμπέκικο του Σταύρου Βαρθαλίτη

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share