Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου χόρεψε τσιφτετέλι σε πλατεία της Πορτογαλίας

«Πορτογαλέζικο τσιφτετέλι για το Merry Christmas» γράφει στην ανάρτησή της

25 Ιανουαρίου 2023 07:57
Όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Η Δήμητρα Παπαδοπούλου χόρεψε τσιφτετέλι σε πλατεία της Πορτογαλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ταξίδεψε στην Πορτογαλία και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα βίντεο με την ίδια σε γιορτινή διάθεση.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Το… κολασμένο τσιφτετέλι που "πέθανε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Έχει πάνω από 2.000.000 προβολές!

Η ηθοποιός βρίσκεται στη Λισαβόνα, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram και έχει μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Στο βίντεο που δημοσίευσε από το προφίλ της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου χορεύει σε μία πλατεία της πόλης, υπό τους ήχους ενός μουσικού του δρόμου.

Χαμογελαστή η Δήμητρα Παπαδοπούλου απολαμβάνει το «πορτογαλέζικο τσιφτετέλι» της, όπως έγραψε στην περιγραφή του βίντεο και κοιτάζει την κάμερα του κινητού που την απαθανατίζει να διασκεδάζει.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε συγκεκριμένα: «Πορτογαλέζικο τσιφτετέλι για το Merry Christmas».

Προσωπικές αποκαλύψεις από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παντρεύτηκε!

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε βρεθεί καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω πριν λίγο καιρό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, την πρώτη της μεγάλη επιτυχία στη σειρά, «Οι Απαράδεκτοι», ενώ ξεκαθάρισε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε.Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για τη μητέρα της.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Έκανα ψυχοθεραπεία μετά τους Απαράδεκτους»

«Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι Απαράδεκτοι πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”.

Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα. Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου», είπε για εκείνη την εποχή η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

«Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πως θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι.

Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητα μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία», παραδέχτηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου για την ξαφνική δημοσιότητα εκείνης της εποχής.

Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε

«Πάντα πίστευα πως όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ, περνούσε ο καιρός, μεγάλωνα εγώ κι έλεγα… “εντάξει, δεν μεγάλωσα ακόμα τόσο για να παντρευτώ”. Και περνούσε ο καιρός και κατάλαβα μάλλον ότι δεν θέλω να παντρευτώ.

Αυτό είναι πολύ απλό, νομίζω ότι εκπαιδεύτηκα από το σπίτι μου έτσι, από έναν πατέρα, ο οποίος δεν είχε καμία εκτίμηση στο όνειρο του να δει μια μέρα την κόρη του νύφη. Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν έντονο, όποια ξαδέρφη μου παντρευότανε, ο πατέρας μου έλεγε… “Πω πω παντρεύτηκε, πάει το κορίτσι”», ανέφερε.

Και κατέληξε για τον γάμο: «Κάθε φορά τον έβλεπα να μαραζώνει έτσι, προφανώς αυτό έκανε εγγραφή μέσα μου. Θεωρούσα πως με το να παντρευτώ είναι σαν να παραχωρώ τη ζωή μου και την ελευθερία μου κάπου. Είναι άλλο η συντροφικότητα και άλλο ο γάμος», είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share