Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκινητική στιγμή: Μωρό παίζει με τον σκύλο της οικογένειας - Δε φαντάζεστε τι ακολουθεί όταν πάει στις σκάλες (Video)

Απίστευτο βίντεο!

21 Ιανουαρίου 2023 21:53
Συγκινητική στιγμή: Μωρό παίζει με τον σκύλο της οικογένειας - Δε φαντάζεστε τι ακολουθεί όταν πάει στις σκάλες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σ’ ένα viral βίντεο που προκαλεί συγκίνηση και γέλιο, βλέπουμε τον σκύλο μιας οικογένειας να συμπεριφέρεται ιδιαίτερα προστατευτικά απέναντι στο 1 έτους μωρό τους, όταν πάει στις σκάλες.

Το μωρό προσπαθεί επανειλημμένα να σκαρφαλώσει στις σκάλες. Η Λίζα όμως, όπως ονομάζεται ο σκύλος, κατανοεί τον πιθανό κίνδυνο και έτσι μπλοκάρει τον δρόμο του μωρού με το τεράστιο σώμα της. Όταν το μωρό επιμένει, η Λίζα, αγανακτισμένη, το σπρώχνει με το πόδι της και το διώχνει τελείως από τα σκαλιά. Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική στιγμή όταν ένας σκύλος συναντά τον ιδιοκτήτη του μετά από 8 χρόνια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι μιας οικογένειας από το Οχάιο των ΗΠΑ. Η μαμά του μωρού κατέγραψε σε βίντεο τις απέλπιδες προσπάθειες του μωρού να ανέβει τη σκάλα, καθώς και τη δράση του σκύλου, που προστατεύει το μικρό με πάθος. Όπως σχολίασε η μητέρα, οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και το φαινόμενο δεν είναι πρωτοφανές, καθώς η σκυλίτσα δεν αφήνει ποτέ το μικρό από τα μάτια της.

Μέσα σε 2 ημέρες, το κλιπάκι που αναρτήθηκε στο YouTube συγκέντρωσε περισσότερες από 400.000 θεάσεις και εκατοντάδες ενθουσιώδη σχόλια από θεατές που επαίνεσαν την ευφυΐα και την υπευθυνότητα της τετράποδης Λίζα. «Είναι συγκινητικό. Η Λίζα συμπεριφέρεται σαν πραγματικό μέλος της οικογένειας», έγραψε μια κοπέλα, με έναν άλλο χρήστη να επισημαίνει χιουμοριστικά ότι η σκυλίτσα «Σίγουρα θα κέρδισε ένα δείπνο με μπριζόλες εκείνο το βράδυ».

Δείτε το βίντεο

Έδωσε εντολή στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε! (Video)

Σκύλος: Θυμάστε που χοροπηδούσατε στο κρεβάτι των γονιών σας, όταν ήσασταν πολύ μικροί; Πιθανότατα σας έλεγαν ότι είναι πολύ επικίνδυνο και σας προειδοποιούσαν να μην το κάνετε, αλλά εσείς το κάνατε έτσι κι αλλιώς! Όταν κάτι ήταν εκτός ορίων επειδή έτσι έλεγε η μαμά ή ο μπαμπάς, ήταν ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το χοροπηδητό στο κρεβάτι δεν αρέσει μόνο στα παιδιά, αλλά και στους σκύλους! Αυτό το μικρό ντατσχάουντ, το οποίο ονομάζεται Pepper, κανονικά δεν επιτρέπεται να ανέβει στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, αυτή την φορά ο ιδιοκτήτης του έβαλε μια κρυφή κάμερα και κατέγραψε την ξεκαρδιστική συμπεριφορά του. Παράλληλα δείτε και μια ιστορία που έχει viral, καθώς αδέσποτος σκύλος μπήκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και «έκλεψε» ένα παπούτσι.

Το κουταβάκι ανέβασε και τη φίλη του στο κρεβάτι

Το κουταβάκι αυτό είναι μια χνουδωτή μπάλα γεμάτη ενέργεια και κάνει κύκλους γύρω από το κρεβάτι. Όλο αυτό το συνεπαίρνει και η έκφραση του προσώπου του είναι ανεκτίμητη! Στα μισά του βίντεο, εμφανίζεται και η φίλη του, η Margo. Ανεβαίνει κι εκείνη και παίζουν μαζί πάνω στο κρεβάτι, με το παιχνίδι της. Είναι και οι δύο απίστευτα αξιαγάπητοι και, στο τέλος, είναι εντελώς εξαντλημένοι από όλο το παιχνίδι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share