Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αδέσποτος σκύλος μπήκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και "έκλεψε" ένα παπούτσι (Video)

Το βίντεο θα σας αφήσει άφωνους

3 Φεβρουαρίου 2021 15:20
Αδέσποτος σκύλος μπήκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκύλος: Tα ζώα δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν και να μας δίνουν χαρά. Αυτό συνέβη και σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, στη Βολιβία. Οι ομάδες Νασιονάλ Ποτόσι - Δε Στρόνγκεστ βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο για το πρωτάθλημα της χώρας. Ένας σκύλος, όμως, εκεί, είχε άλλα στο μυαλό του. Συγκεκριμένα, τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών.

Έτσι, μπήκε στο γήπεδο, άρπαξε ένα παπούτσι στο στόμα του και έτρεξε να φύγει. Όλοι φυσικά έμειναν με το στόμα ανοιχτό και γέλασαν, γιατί, εδώ που τα λέμε, αυτό είναι θέαμα. Τον πήραν αγκαλιά και τον έβγαλαν από τον χώρο. Υπάρχει, όμως, και συνέχεια. Ο σκύλος, που ονομάζεται Cachito, βρέθηκε λίγο πιο μετά στον δρόμο, χτυπημένος από αυτοκίνητο.

Έτσι οδηγήθηκε σε καταφύγιο. Όμως, ένας από τους ποδοσφαιριστές του αγώνα έστειλε χρήματα να τον βοηθήσει και δήλωσε ότι το συντομότερο δυνατό θα τον υιοθετήσει. Παράλληλα, δείτε και έναν σκύλο που έπαιζε με μία μπαταρία και έβαλε φωτιά στο σπίτι του.

Κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ο σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει τον νεκρό φίλο του (Video)

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή τον νεκρό φίλο του που χτυπήθηκε από αμάξι. Το βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα, ανατριχιάζει!

Το λυπημένο σκυλάκι στέκεται δίπλα του, χτυπώντας τον με την πατούσα του σε μια προσπάθεια να τον ξυπνήσει. Όπως θα δείτε και παρακάτω, ο σκύλος, μετά τις πολλές προσπάθειες, στέκεται πάνω από το πτώμα του και γαβγίζει, για να τραβήξει την προσοχή.

Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής, που τράβηξε το βίντεο, στο βόρειο Περού, οι σκύλοι ήταν αχώριστοι. Τους έβλεπαν συχνά να κυκλοφορούν κοντά σε μια οικοδομή, μέχρι που έγινε το δυστύχημα.

Ο σκύλος που επέζησε έμεινε με το πτώμα του φίλου του για μία ώρα προσπαθώντας να το επαναφέρει. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, όπου πολλοί θεατές συγκινήθηκαν. Ωστόσο, πολλοί έκριναν αρνητικά αυτόν που τράβηξε σε βίντεο το περιστατικό και δεν βοήθησε. Ενώ δείτε την αντίδραση ενός σκύλου, όταν οι γονείς έφεραν το μωρό στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο:

 

Viral

Ροή ειδήσεων

Share