Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Το λέει η περδικούλα της: 98χρονη γιαγιά χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της εγγονής της και όλοι παραληρούν

Συγκλονιστική

8 Ιανουαρίου 2023 09:07
Το λέει η περδικούλα της: 98χρονη γιαγιά χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της εγγονής της και όλοι παραληρούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καλύτερο ζεϊμπέκικο χόρεψε μια 98χρονη γιαγιά στο γάμο της εγγονή της. Παράλληλα, ίσως αυτό που θα δείτε στο βίντεο είναι το κορυφαίο και πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών, έχοντας ξεπεράσει τις 280.000 προβολές.

Ο λόγος για τη γιαγιά Δήμητρα, που παρά τα 98 της χρόνια (!) σηκώνεται στον γάμο της εγγονής της που ζει στο Τορόντο και χορεύει βαρύ ζεϊμπέκικο και μάλιστα τη «Ρόζα» του Μητροπάνου.

Μάλιστα, η γιαγιάκα, όπως φαίνεται από 1.20 λεπτό του βίντεο συνεχίζει το ζεϊμπέκικο μόνη της, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των δικών της και των καλεσμένων του γάμου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την αξιολάτρευτη γιαγιά, ειδικά από το 1.20 και έπειτα:

Again this woman amazes us. Yiayia Demetra at 98 years old still dances a mean zembekiko. This was at Joanna's wedding last night. God Bless! #admiremypethera

Posted by Patricia Karres Diamantouros on Sunday, July 9, 2017

Βαρύς και ασήκωτος: Μάγκας 11χρονος χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο και «σαρώνει» το διαδίκτυο

Το ζεϊμπέκικο έχει αναχθεί σε μια, επί της ουσίας, ελληνική παράδοση και είναι ευχάριστο, όταν νεότεροι σε ηλικία κατανοούν τη «μαγεία» του, με έναν 11χρονο στη Μυτιλήνη να κάνει τη διαφορά, χορεύοντας ίσως το καλύτερο που έχουμε δει και «σαρώνοντας» το διαδίκτυο.

Ο 11χρονος Πάτροκλος βρέθηκε στο Φεστιβάλ της πόλης της Λέσβου, αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις στο κοινό και τα κατάφερε περίφημα, κάνοντας άπαντες να υποκλιθούν στο δικό του… βαρύ και ασήκωτο στυλ, όπως εκείνο της γυναίκας με το βαθύ ντεκολτέ.

Ζεϊμπέκικο 11χρονου Πάτροκλου: Το απαράμιλλο στυλ του κέρδισε το κοινό

Κρατώντας το κομπολόι του στο χέρι και κάνοντας… παραγγελιά το τραγούδι «Ένας μάγκας στο Βοτανικό», έκανε «μπαμ» στην πίστα με τις κινήσεις του, με τον κόσμο να μη σταματά να τον εμψυχώνει, παθαίνοντας… πλάκα από τις χορευτικές του ικανότητες.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share