Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όλο το χωριό «πάγωσε» με το χορό της: Το τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που έκανε πάταγο (Video)

Τους μεράκλωσε όλους

7 Ιανουαρίου 2023 08:59
Όλο το χωριό «πάγωσε» με το χορό της: Το τσιφτετέλι μελαχρινής καλλονής που έκανε πάταγο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αγνά, όμορφα και κολασμένα τσιφτετέλια δε γίνονται στα τηλεοπτικά πλατό, αλλά στις πίστες σε πανηγύρια και σε μια αντίστοιχη εκδήλωση μας το απέδειξαν, με το σόλο κλαρίνο να ξεσηκώνει ένα ολόκληρο χωριό, αν και μια άλλη κοπέλα τα κατάφερε απλά στο σαλόνι της.

Στην περίπτωση αυτή, αρκούσε μονάχα να σηκωθεί μια κοπέλα, ώστε όλο το χωριό να γίνει ένα... ατελείωτο τσιφτετέλι. Η ίδια με τα απλά της ρούχα και την εντυπωσιακή της παρουσία σηκώθηκε μαζί με μια φίλη της και έδωσαν το έναυσμα, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Έκανε όλο το χωριό να χορεύει στο ρυθμό της

Εκείνοι, με τη σειρά τους, μόλις είδαν τη μελαχρινή καλλονή να λικνίζει το κορμί της, έσπευσαν να χορέψουν μαζί της, στους δικούς της ρυθμούς, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία... να ανέβει επικίνδυνα.

Κάπως έτσι, το ακόλουθο βίντεο, που μας ήρθε από το Δασοχώρι Καρδίτσας με σόλο του Νίκου Γούσιου, έγινε viral με πάνω από 280.000 θεάσεις να επιβεβαιώνουν τη δημοτικότητά του στο YouTube.

Λίγο πριν τα μεγάλα πλατό: Αγνώριστη η Ελένη Τσολάκη μοίραζε «εγκεφαλικά» με το τσιφτετέλι της (Video)

Η διάσημη παρουσιάστρια όπως φαίνεται από το βίντεο που ακολουθεί έχει περάσει κι από... μικρότερα πλατό πέραν από αυτά που φιλοξενείται σήμερα και 10 χρόνια πριν κόλαζε τους πάντες με το αισθησιακό της τσιφτετέλι. Ο λόγος για την Ελένη Τσολάκη.

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια ξεκίνησε την καριέρα της από το τοπικό κανάλι Μακεδονία TV και ήταν πραγματικά αγνώριστη. Όταν στην εκπομπή για την οποία εργαζόταν εμφανίστηκε ο Βασίλης Τερλέγκας η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να δείξει τα... κρυφά της ταλέντα στο χορό. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τσιφτετέλι μας καθηλώνει, δείτε εδώ το απόλυτο θηλυκό των 90s που κόλασε τους πάντες.

Το βίντεο είναι τραβηγμένο το 2010, δηλαδή σχεδόν 13 χρόνια πριν και πραγματικά τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Δείτε το βίντεο με τον αισθησιακό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share