Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έτριξαν τα πλακάκια: Η Αγγελική Νικολούλη άφησε το «Φως στο Τούνελ» και έπιασε το ζεϊμπέκικο

Απλά μοναδική!

14 Νοεμβρίου 2022 08:26
Έτριξαν τα πλακάκια: Η Αγγελική Νικολούλη άφησε το «Φως στο Τούνελ» και έπιασε το ζεϊμπέκικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Αγγελική Νικολούλη, αφού η σκληρή της δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο αποδίδει καρπούς, αλλά έχει εκτινάξει την καριέρα της, μιας και η εκπομπή της θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες. Παράλληλα, δείτε εδώ τη στιγμή που τρομοκρατείται όταν ακούει κρότους on air.

Δίπλα στην Αγγελική Νικολούλη υπάρχει μια δυνατή ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι συνέβαλαν με τη δουλειά τους στην επιτυχημένη πορεία του «Φως στο Τούνελ». Θέλοντας, λοιπόν, να περάσουν όλοι μαζί μερικές ξέγνοιαστες στιγμές, η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έδωσαν ραντεβού σε ένα μαγαζί προκειμένου να φάνε όλοι μαζί και να διασκεδάσουν.

Η Αγγελική Νικολούλη, μάλιστα, δε δίστασε να σηκωθεί από την καρέκλα της και να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα social media. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, δίνοντάς μας μια γεύση από τα πώς τα πέρασαν!

Φως στο Τούνελ: Καθήλωσε το κοινό η Αγγελική Νικολούλη - «Θέλω να του πω "Καλό ταξίδι..."»

Όλα τα βλέμματα συγκεντρώνει για ακόμη μία Παρασκευή το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη!

Όπως ήδη είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες, δύο υποθέσεις μυστηρίου θα ερευνούσε η εκπομπή του Mega:

Το φονικό καρτέρι στο σκοτάδι και οι απειλές λίγο πριν την εκτέλεση

Τι αποκάλυψε το θύμα σε φίλη του για όσα συνέβαιναν νύχτα στον επαγγελματικό του χώρο. Γιατί της ζήτησε όρκο σιωπής; Τι συμβαίνει στην κλειστή κοινωνία, ποιοι γνωρίζουν και συγκαλύπτουν;

Πώς το «Τούνελ» φώτισε το θρίλερ του βιαστή με το τατουάζ

Η μαρτυρία στην εκπομπή και η γυναίκα που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη. Όλα όσα είπε η μητέρα του πριν τον εντοπίσουν.

Η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να πει πριν την έναρξη της αποψινής εκπομπής δυο λόγια, αναφέροντας:

«Καλησπέρα, θα ΄θελα φίλοι μου να πω τώρα στην αρχή της εκπομπής το "καλοτάξιδος" σε έναν πολύ καλό συνάδελφο, στον Αντώνη τον Σκυλλάκο, που βρεθήκαμε μαζί σε εκείνα τα δημιουργικά τα χρόνια της έντυπης δημοσιογραφίας, καλό ταξίδι Αντώνη. Σκεφτόμουν από ποια υπόθεση να ξεκινήσουμε σήμερα».

Την βρήκε 10 χρόνια μετά: Ο γρίφος που έλυσε η Νικολούλη με την εξαφάνιση της 33χρονης μητέρας

Τον Μάρτιο του 2011 εξαφανίστηκε μία 33χρονη μητέρα από το Αιγάλεω και το μυστήριο λύθηκε 10 χρόνια αργότερα. Η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» κατάφερε να ρίξει φως, στη σκοτεινή υπόθεση. Οι γονείς της κοπέλας που εξαφανίστηκε, της Χριστίνας – Τίνας Ζώτου, την αναζητούσαν παντού. Προσπαθούσαν να δώσουν απάντηση για τα ίχνη της, που εξαφανίστηκαν. Παράλληλα, αυτός ήταν ο λόγος που εκνευρίστηκε έντονα η δημοσιογράφος.

Είχε υποστεί κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της

Η γυναίκα έμενε εκτός Αθηνών με τον σύντροφό της, τον οποίο επίσης αναζητούσαν οι συγγενείς της και δεν μπορούσαν να εντοπίσουν. Η κακοποίηση που είχε υποστεί από τον εν διαστάσει σύζυγό της, φαίνεται πως ήταν η αιτία που την έκανε να χαθεί από προσώπου γης. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που μητέρα και γιος μίλησαν στον αέρα της εκπομπής.

Το συνεργείο βρέθηκε στο σπίτι των γονιών

«Είναι σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω μας. Παρόλο που είμαι 68 χρόνων, νιώθω και πάλι σαν 18. Μας αρκεί που μάθαμε ότι είναι καλά. Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία Νικολούλη εσάς και τους συνεργάτες σας για ότι κάνετε και για το έργο σας», είπε ο πατέρας της.

Η μητέρα της συγκινημένη αναφέρθηκε στην ώρα που θα την αντικρίσει ύστερα από μία ολόκληρη δεκαετία πόνου, θλίψης και αγωνίας. Η τελευταία φορά που μίλησε με την κόρη της ήταν τον Μάρτιο του 2011. Τότε βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και ζούσε με τον σύντροφό της.

Οι μαρτυρίες των γονιών από το 2011

«Την κλαίω ζωντανή ή πεθαμένη. Περιμένω κάθε βράδυ να χτυπήσει το τηλέφωνο. Παντρεύτηκε στα 17 της χρόνια. Πέρασε δύσκολα με τον άνδρα της. Έκανε δύο παιδιά, το ένα είναι σήμερα 21 χρόνων. Εγώ το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Το άλλο το έδωσαν για υιοθεσία. Ενώ ήταν σε διάσταση, γνώρισε κάποιον στη δουλειά της με τον οποίο έκαναν σχέση και έμεναν μαζί. Ο άντρας της το γνώριζε. Φοβόμαστε για το χειρότερο»

«Όλη την Ελλάδα ψάξαμε. Και που δεν έχουμε πάει. Πριν χαθεί έμενε στην Καλλιθέα με τον νέο της σύντροφο, που ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός της. Ψάξαμε παντού για να τον βρούμε, αλλά κανένας δεν ήξερε τίποτα. Ο σύζυγός της γνώριζε που έμενε η Τίνα και με ποιον. Όταν χάθηκε μας ρωτούσε μόνο για το παιδί και όχι για τη γυναίκα του», έλεγε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Ο πατέρας της Τίνας, που είχε γνωρίσει τον νέο σύντροφό της, ανέφερε: «Αυτός δεν ήξερε ότι η κόρη μας ήταν σε διάσταση. Όταν πήγε το παιδί σπίτι του, εκείνος δεν το ήθελε και η Τίνα το έφερε σ’ εμάς να το φροντίζουμε. Εμείς το μεγαλώσαμε»

Οι γονείς της Χριστίνας έπνιγαν επί χρόνια τον πόνο τους. Μέσω του «Τούνελ» απηύθυναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή ακόμα και στην ίδια αν ζει, να επικοινωνήσει μαζί τους.

«Την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της κόρης μου το παιδί της ήταν στο σχολείο. Το έφερα σπίτι μας και το μεγάλωσα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν ούτε δέκα χρόνων όταν χάθηκε η μητέρα του. Με ανησυχεί γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Ποια μάνα δεν ενδιαφέρεται για το παιδί της;», αναρωτιόταν με απόγνωση η τραγική μάνα και γιαγιά.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share