Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πάγωσε» η Νικολούλη: «Τι έγινε; Ακούω μπαμ, μπουμ» - Η στιγμή που τρομοκρατείται όταν ακούει κρότους on air (Video)

Χαμός στο "Φως στο Τούνελ"

5 Νοεμβρίου 2022 08:13
«Πάγωσε» η Νικολούλη: «Τι έγινε; Ακούω μπαμ, μπουμ» - Η στιγμή που τρομοκρατείται όταν ακούει κρότους on air (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια μικρή αναστάτωση ξεκίνησε χθες το βράδυ της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου η εκπομπή Φως στο τούνελ. Η Αγγελική Νικολούλη καλησπερίζοντας τους τηλεθεατές του Mega προσφώνησε τα θέματα της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια συνδέθηκε με το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα με την πλατεία Αμερικής. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τον "γρίφο" που ελυσε η Αγγελική Νικολούλη με την εξαφάνιση μιας 33χρονης μητέρας 10 χρόνια μετά!

Και ενώ η δημοσιογράφος ξεκίνησε να μεταφέρει όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση που ερευνούσε, κάποιοι έντονοι ήχου διέκοψαν τη ροή του λόγου της και βεβαίως η Αγγελική Νικολούλη, η οποία δεν έκρυψε την αναστάτωσή της στον τηλεοπτικό αέρα.

«Τι έγινε; Ακούω μπαμ, μπουμ έχουμε κάτι το ιδιαίτερο, το σοβαρό εκεί; Επεισόδια να μην είναι, αν είναι για χαρές αυτά, καλά είναι», είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ η δημοσιογράφος της εκπομπής απάντησε πως ενδεχομένως πρόκειται για βεγγαλικά στην περιοχή.

Οργή Αγγελικής Νικολούλη: «Αλλάξτε το... επιτέλους»

Στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό αναφέρθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την απάντηση της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας για ποιο λόγο σταμάτησε η συνεργασία της με τον Θανάση Κατερινόπουλο.

Στην εκπομπή ακούστηκαν όλα τα στοιχεία που τα τελευταία 24ωρα είδαν το φως της δημοσιότητας και, όπως τόνισε η δημοσιογράφος, είναι μια υπόθεση που όσο περνάνε οι ημέρες γίνεται όλο και πιο «σκοτεινή», ενώ σημείωσε πως όσο η έρευνα προχωράει τόσο θα αποκαλύπτονται πρόσωπα και ρόλοι που θα προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην έξαρση που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα τα σεξουαλικά εγκλήματα με θύματα μικρά παιδιά.

Όπως είπε, μάλιστα, έχουν αποκαλυφθεί 10 παρόμοιες υποθέσεις μέσα σε 20 ημέρες, με την ίδια να εκφράζει την οργή της και να ξεσπά καθώς σε τουλάχιστον μια από αυτές τις περιπτώσεις ο δράστης ήταν στη φυλακή καταδικασμένος για σχετικά αδικήματα και όταν βγήκε έκανε πάλι τα ίδια.

«Αλλάξτε το νόμο, επιτέλους. Να γίνει πιο σκληρός για όλους αυτούς» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Αγγελική Νικολούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share