Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έκανε τα πατώματα να «τρίζουν»: Το αρχοντικό ζεϊμπέκικο του Νίκου Μουτσινά που ξεσήκωσε το πλατό

Τους... τρέλανε όλους

12 Νοεμβρίου 2022 09:06
Έκανε τα πατώματα να «τρίζουν»: Το αρχοντικό ζεϊμπέκικο του Νίκου Μουτσινά που ξεσήκωσε το πλατό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς τίποτα δε διστάζει να κάνει στην εκπομπή του, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο σε μουσική υπόκρουση του Σώτη Βολάνη.

Μετά την χθεσινή (11/11) συζήτηση με το ζευγάρι του J2US ανάμεσα στον τραγουδιστή και την Νάνσυ Παραδεισανού, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, τη στιγμή που δέχεται απανωτά «πυρά» από συναδέλφους του, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το μικρόφωνο στον λαϊκό ερμηνευτή προκειμένου να χαρίσει ορισμένες από τις μεγάλες του επιτυχίες στο τηλεοπτικό κοινό.

Έκανε τους πάντες... να παραληρούν ο παρουσιαστής

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του, όμως, ο Σώτης Βολάνης επιφύλασσε μια μεγάλη «πρόκληση» στον Νίκο Μουτσινά την οποία και εκείνος αποδέχθηκε με χαρά. Μόλις οι νότες ήχησαν το κομμάτι «Σταλιά Σταλιά» ζήτησε να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο και εκείνος, κοιτώντας με νόημα την κάμερα, το… έριξε.

Αμέσως η Ματίνα Νικολάου και η Νάνσυ Παραδεισανού έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν με τον Νίκο Μουτσινά να απολαμβάνει την συγκεκριμένη χορευτική του στιγμή στο Καλό Μεσημεράκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Μουτσινάς φάνηκε να απολαμβάνει στο έπακρο αυτή την στιγμή μιας και δεν σταμάτησε να χορεύει, μόνος στην πίστα, ως το τέλος του κομματιού!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share