Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απανωτά «χτυπήματα» για τον Νίκο Μουτσινά: Ξεσπάθωσε και η Μελέτη - «Δε θα του μιλάει άνθρωπος αν...»

Μετά τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου

11 Νοεμβρίου 2022 12:43
Απανωτά «χτυπήματα» για τον Νίκο Μουτσινά: Ξεσπάθωσε και η Μελέτη - «Δε θα του μιλάει άνθρωπος αν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Νίκο Μουτσινά, η Ελεονώρα Μελέτη πέταξε και τα δικά της βέλη. Στις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής στο Mega Καλημέρα, είπε μεταξύ άλλων και τη φράση: «Ούτε με 100.000 ευρώ δεν θα παρουσίαζα εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά».

Το θέμα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής του Mega. «Αν είναι να μου διδάξει ο Νίκος Μουτσινάς τη νέα τηλεόραση που δεν ξέρει κανείς μας παρά μόνο αυτός, θα πλήρωνα κιόλας», σχολίασε με σαφείς αιχμές ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

«Εγώ θα έλεγα στον Τριαντάφυλλο να μην παίρνει και τόσο πολύ στα σοβαρά αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς. Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος στο τέλος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Εδώ ο Μουτσινάς δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά που λέει και θα τα πάρει ο Τριαντάφυλλος. Αυτό είναι αυταπόδεικτο», είπε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός. «Ας χαλαρώσουμε λιγάκι…», είπε με νόημα και χαμόγελο η Ελεονώρα Μελέτη, αλλάζοντας θέμα.

«Βέλη» Κώστα Τσουρού για Νίκο Μουτσινά: «Μάλλον πρέπει να βλέπουμε αυτόν αν θέλουμε να κάνουμε...» (Video)

Στον τρόπο με τον οποίο ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη Φωτεινή Πετρογιάννη αναφέρθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” ο Κώστας Τσουρός.

«Συγγνώμη ο Νίκος δεν έλεγε ότι με όλα αυτά που ζούμε καθημερινά δεν έχει θέματα να παίξει στην εκπομπή του; Αυτό θα έπρεπε να του αρέσει, είναι βούτυρο στο ψωμί του» αναρωτήθηκε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας με την Ελεονώρα Μελέτη να του απαντά, «Το θέμα νομίζω του άρεσε. Το twitter θεωρεί παλιό. Και για την Κατερίνα Καινούργιου δεν είπε ότι κάνει παλιά τηλεόραση;»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός ο οποίος αντέδρασε λέγοντας, «Μα όλα για τον Νίκο παλιά είναι. Παλιά τηλεόραση η Κατερίνα Καινούργιου, παλιό το θέμα Σπυροπούλου-Πετρογιάννη… Δηλαδή αν θέλουμε να μάθουμε νέα και καινούργια τηλεόραση πρέπει να βλέπουμε τον Νίκο; Δεν έχω καταλάβει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share