Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βαρύς και ασήκωτος: Το λεβέντικο ζειμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που ξεσήκωσε τα πλήθη

Έδωσε ρέστα

11 Νοεμβρίου 2022 08:01
Βαρύς και ασήκωτος: Το λεβέντικο ζειμπέκικο πασίγνωστου ηθοποιού που ξεσήκωσε τα πλήθη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο πριν συγκρουστούν ως Στρατής και Χρήστος, ο Βασίλης Μπισμπίκης και ο Γιάννης Στάνκογλου είχαν γλεντήσει αλά ελληνικά στην παρουσίαση της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» η οποία προβάλλεται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22.40. Με την ευκαιρία, δείτε το ζεϊμπέκικο με τα 700.000 views που μας κάνει περήφανους.

Στο τσακίρ κέφι όλοι οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς, με τον Βασίλη Μπισμπίκη να σπάει πιάτα στα πόδια της ηθοποιού Άννας Μάσχα, η οποία υποδύεται την Διαμάντω, την μεγάλη λαική φίρμα του μαγαζιού.

Την παράσταση έκλεψε και ο Γιάννης Στάνκογλου με το εκπληκτικό του ζειμπέκικο και την Γιώτα Νέγκα να του τραγουδά.

«Γκρέμισε» το στούντιο: Το μερακλήδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού - Απέσπασε το χειροκρότημα όλων!

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας νεαρής κοπέλας που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και ίσως τελικά πειστείτε!

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share