Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Γκρέμισε» το στούντιο: Το μερακλήδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού - Απέσπασε το χειροκρότημα όλων!

Άφησε εποχή!

10 Νοεμβρίου 2022 07:56
«Γκρέμισε» το στούντιο: Το μερακλήδικο ζεϊμπέκικο πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού - Απέσπασε το χειροκρότημα όλων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας νεαρής κοπέλας που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και ίσως τελικά πειστείτε!

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Το βαρβάτο γυναικείο ζεϊμπέκικο που "γονάτισε" το πλατό

Το ζεϊμπέκικο δεν είναι μόνο αντρικός χορός, μιας και είναι ο χορός της ψυχής. Μέσα από το ζεϊμπέκικο μπορεί να εκφραστεί ο καθένας, όπως και αυτή η εκθαμβωτική γυναίκα που δίνει την ψυχή της πάνω στον χορό! Το βίντεο στο Youtube έχει 659.958 προβολές. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα μας αφήνει άναυδους με το ταλέντο της στο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ τη γυναίκα με το βαθύ ντεκολτέ που χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκορτήθηκε.

Όσο η τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου ερμήνευε το μοναδικό κομμάτι της Χαρούλας Αλεξίου "όταν πίνει μια γυναίκα" η κοπέλα σηκώθηκε και τίμησε με το δικό της τρόπο και το μοναδικό χορό της ένα από τα κορυφαία γυναίκεια ζεϊμπέκικα που έχουν γραφτεί.

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο:

Όταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος χόρεψε ζεϊμπέκικο κι έκανε το τηλεοπτικό κοινό να παραληρεί

Οι Δύο Ξένοι ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό τόσο στην πρώτη της προβολή όσο και μέσα από τις επαναλήψεις. Είναι όμως μερικές σκηνές που όσα χρόνια κι αν περάσουν μένουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας. Μια εξ αυτών και το μοναδικό ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο ηθοποιός που υποδύεται έναν καθηγητή δραματικής σχολής είναι στο σπίτι με τους φίλους του καθώς την επόμενη μέρα παντρεύεται και "έτσι για το καλό" όπως ο ίδιος λέει, σηκώνεται και χορεύει ένα από τα πιο βαριά και τίμια ζεϊμπέκικα που έχουν προβληθεί ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Είναι σίγουρα μια σκηνή που έχει χαρακτηρίσει το σπουδαίο ηθοποιό καθώς μέσα από το χορό του βγάζει "μπέσα" όπως λέει ο λαός. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό ζεϊμπέκικο που καθήλωσε το κοινό, δείτε εδώ το αξέχαστο ζεϊμπέκικο από την ταινία "Όλα είναι δρόμος".

Δείτε εδώ τη μοναδική σκηνή:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share