Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το συγκλονιστικό τσιφτετέλι της Καινούργιου που έκανε όλη την Πάρο να την κοιτάζει

Μαζί με την φίλη της Δανάη Παππά

14 Αυγούστου 2022 10:06
Το συγκλονιστικό τσιφτετέλι της Καινούργιου που έκανε όλη την Πάρο να την κοιτάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Πάρο, προκειμένου να συναντήσει την καλή της φίλη, Δανάη Παππά και οι δύο τους διασκέδασαν με τη ψυχή τους, χορεύοντας τσιφτετέλι.

Σημειώνεται ότι, η ηθοποιός Δανάη Παππά, περνά σχεδόν όλο το καλοκαίρι της στο κυκλαδίτικο νησί, καθώς ο σύντροφός της έχει τη δική του τουριστική επιχείρηση στην περιοχή.

Έτσι, την επισκέφθηκε η παρουσιάστρια και χθες βράδυ, στο beach bar του Λάμπρου Λάζαρη, στον Αμπελά της Πάρου, το έριξαν για τα καλά έξω.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ το τσιφτετέλι σκέτη «κόλαση» σε νυχτερινό κέντρο που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Το τσιφτετέλι της Δανάης Παππά και της Κατερίνας Καινούργιου

Οι δύο εντυπωσιακές Ελληνίδες, χόρεψαν στους ρυθμούς του hit Madame που έχει γίνει viral τους τελευταίους μήνες, στην εκτέλεση με τον Λευτέρη Πανταζή.

Έτσι, μόλις ακούστηκε το τραγούδι, η Δανάη Παππά, η Κατερίνα Καινούργιου και όλη η παρέα τους σηκώθηκαν όρθιες για να χορέψουν τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο

Νύφη χορεύει το πιο «μαγικό» τσιφτετέλι στο γάμο της - «Έτριξαν» τα πατώματα και ο γαμπρός τρελάθηκε

Ένα «μαγικό» τσιφτετέλι κυκλοφορεί με πάνω από 600.000 προβολές στο YouTube, με μια νύφη προ πενταετίας να χορεύει αισθησιακά, «τρίζοντας» τα πατώματα και τρελαίνοντας το γαμπρό.

Το γλέντι… άναψε μόλις ξεκίνησε να ακούγεται το «Άναψε το τσιγάρο», με την ίδια να σηκώνεται και να «αναστατώνει» την πίστα, δημιουργώντας χαμό και αναγκάζοντας άπαντες να σηκωθούν από τα τραπέζια τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές, με την εν λόγω νύφη να κερδίζει επάξια το βραβείο της… καλύτερης χορεύτριας μέσα σε νυφικό, αν και βέβαια εδώ μπορείτε να δείτε γιατί ο χορός αυτός είναι τρόπος έκφρασης, όταν αφορά το τσιγγάνικο τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share