Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άφησε στον... τόπο κορυφαίο τραγουδιστή: Το τσιφτετέλι σκέτη «κόλαση» σε νυχτερινό κέντρο που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Τρέλανε όλο το μαγαζί

10 Αυγούστου 2022 07:47
Άφησε στον... τόπο κορυφαίο τραγουδιστή: Το τσιφτετέλι σκέτη «κόλαση» σε νυχτερινό κέντρο που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα νυχτερινά κέντρα τα τσιφτετέλια βρίσκονται... στην ημερήσια διάταξη και ορισμένα είναι και κολασμένα, σαν αυτό της γυναίκας που άφησε... στον τόπο κορυφαίο τραγουδιστή.

Ο εν λόγω ερμηνευτής, βέβαια, είναι ξακουστός για το γεγονός, ότι ξέρει πως να δημιουργήσει... κέφι στους θαμώνες του και είναι επόμενο, φυσικά, να σηκωθούν εντυπωσιακές παρουσίες στην πίστα και να αρχίσουν να λικνίζονται, όπως έγινε σε αυτή την περίπτωση.

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδούσε, λοιπόν, και η κυρία δε σταματούσε να χορεύει και να τρελαίνει όλο το μαγαζί, κάνοντας τη διαφορά μεταξύ όσων σηκώθηκαν με την φοβερή της κίνηση, όπως έκανε και η γυναίκα που... έχει ρίξει το διαδίκτυο με 47 εκατ. προβολές.

Το καλύτερο τσιφτετέλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης - Πάνω από 200.000 views μέσα σε λίγες ώρες

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για το καλύτερο τσιφτετέλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και φυσικά το είδαμε στο "Στην υγεία μας ρε παιδιά"! Ο Δάντης τραγουδά και η Πάολα έρχεται στο τσακίρ κέφι!

Μία βραδιά αφιερωμένη στη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου παρουσίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πριν λίγους μήνες!

Γνωστοί ερμηνευτές, σπουδαίοι συνθέτες και φίλοι της Πίτσας Παπαδοπούλου την τίμησαν με την παρουσία τους σε μία ξεχωριστή βραδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Χρήστος Δάντης σηκώθηκε, έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το τραγούδι “Καρδιά μου δε με νοιάζει” και η Πάολα τότε μεράκλωσε και έριξε έναν χορό. Και το χορό! Αναστάτωσε όλον τον ανδρικό πληθυσμό με τα λικνίσματά της!

Δείτε το βίντεο στο athensmagazine.gr:

Μας έκοψε την ανάσα - Το κολασμένο τσιφτετέλι που προκάλεσε "εγκεφαλικά"

Η πίστα πραγματικά της ανήκει. Όσες φορές κι αν τη δεις να χορεύει τσιφτετέλι πάντα θα σε καθηλώσει και θα μείνεις να την κοιτάς με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που φρόντισε για ακόμη μια φορά να "τρελάνει" τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται με ένα μοναδικό χορό. Όσες φορές κι αν τη δούμε σίγουρα δεν θα την χορτάσουμε ποτέ. Τόσο οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, όσο το εντυπωσιακό κορμί της και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι αυτά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση στη λίστα με τα κορυφαία τσιφτετέλια.

Με ένα κόκκινο σύνολο αποφάσισε αυτή τη φορά να βάλει "φωτιά" στην πίστα και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά το έκανε το... θαύμα της.

Δείτε εδώ το κολασμένο τσιφτετέλι της Πάολα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share