Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έπαθε κι αυτός... την πλάκα του: Το τσιφτετέλι του Νίκου Μουτσινά με «καυτή» ξανθιά τραγουδίστρια που έκανε το πλατό να παραληρεί

Πώς να μη... λυγίσει κι αυτός;

11 Αυγούστου 2022 08:38
Έπαθε κι αυτός... την πλάκα του: Το τσιφτετέλι του Νίκου Μουτσινά με «καυτή» ξανθιά τραγουδίστρια που έκανε το πλατό να παραληρεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι ένας χορός που μπορεί να βγάλει τους πάντες... εκτός εαυτού, ακόμη κι αν πρόκειται για την περίπτωση του Νίκου Μουτσινά, που δεν έμεινε ασυγκίνητος από «καυτή» ξανθιά τραγουδίστρια, που τρέλανε όλο το πλατό, όπως είχε γίνει με τη στιγμή που είχε μείνει... στον τόπο κορυφαίος τραγουδιστής.

Την Βίκυ Νάσιου ελάχιστοι την γνωρίζουν ωστόσο μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες με τον χορό και το λίκνισμά της, που περνά σε άλλο επίπεδο.

Η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανιζόταν σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και προκαλούσε εγκεφαλικά με το καυτό της τσιφτετέλι.

Εκεί την… τσίμπησε ο Νίκος Μουτσινάς και την έφερε στην εκπομπή του προκαλώντας εμφράγματα με το λίκνισμά της, θυμίζοντας το τσιφτετέλι της κοπέλας μόνο με το μπλουζάκι της που «λύγισε» την κάμερα.

Δείτε το βίντεο:

«Γονάτισε» η πλάση με το κολασμένο τσιφτετέλι της Σαλονικιάς - Στα... πατώματα ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Είμαστε λάτρεις τόσο της εκπομπής όσο και των χορευτικών φιγούρων που μας πρόσφερε κάθε Σαββατόβραδο!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” είχαν ενδιαφέροντες καλεσμένους σε πρόσφατη εκπομπή και πολύ ωραία μουσική, κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές. Βέβαια, τα νούμερα μάλλον θα εκτοξεύτηκαν όταν την ώρα που ο τραγουδιστής Κώστας Καραφώτης ερμήνευε ένα τσιφτετέλι, μια καυτή παρουσία σηκώθηκε να χορέψει!

Η Έλενα Κρεμλίδου, που έγινε γνωστή από την εκπομπή “Ό,τι να ναι” του ΣΚΑΪ, αλλά και από ιντερνετικές εκπομπές, είναι μια πολύ καυτή παρουσία που αναστατώνει με κάθε της εμφάνιση. Έτσι τράβηξε όλα τα βλέμματα με τον… κολασμένο χορό της!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share