Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Σηκώθηκε, ξεκούμπωσε το πουκάμισο και «σείστηκε» το έδαφος: Κορυφαίος ηθοποιός χορεύει το πιο... μερακλήδικο ζεϊμπέκικο στη «Γη της Ελιάς» κι όλοι παραληρούν

Ο ορισμός του... ασήκωτου

5 Αυγούστου 2022 08:28
Σηκώθηκε, ξεκούμπωσε το πουκάμισο και «σείστηκε» το έδαφος: Κορυφαίος ηθοποιός χορεύει το πιο... μερακλήδικο ζεϊμπέκικο στη «Γη της Ελιάς» κι όλοι παραληρούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη «Γη της Ελιάς» είδαμε πολλά και τα απολαύσαμε, από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή, κι ένα εξ αυτών ήταν τα ουκ ολίγα ζεϊμπέκικα, που μας παρουσίασε ο Ανδρέας Γεωργίου στη σειρά του Mega, με τους ηθοποιούς να τα εκτελούν υποδειγματικά και να κερδίζουν τον κόσμο.

Ένας από αυτούς, που ξεχώρισαν για τις εν λόγω ικανότητές τους, ήταν αναμφισβήτητα ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος πραγματικά... τα έδινε όλα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς είχε πάντοτε τον τρόπο του να κάνει τους υπόλοιπους να... παραληρούν με το ζεϊμπέκικό του και, φυσικά, το έκανε και στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

Το... τέλειο μάγκικο ζεϊμπέκικο του Ιορδανίδη

Ο ηθοποιός, υποδυόμενος τον Μάνο Βρεττάκο, σηκώθηκε στο γάμο, που γυρίστηκε για το ζευγάρι της Βασιλικής και του Φίλιππου, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Μαρίνα και θέλησε, με τον τρόπο του, να της αφιερώσει το «100 φορές κομμάτια» του Αντώνη Ρέμου, λίγο μετά το ζεϊμπέκικο στη σκηνή που έκανε την Άντζελα Γκερέκου να λυγίσει.

Ο Ιορδανίδης, λοιπόν, ενσαρκώνοντας άλλον ένα ρόλο ιδανικά, έβγαλε το σακάκι του, ξεκούμπωσε το πουκάμισό του και ξεκίνησε να χορεύει ένα από τα πιο... ασήκωτα ζεϊμπέκικα που έχουμε δει αυτή τη σειρά, με τις αντιδράσεις των υπόλοιπων ηθοποιών να τα λένε όλα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ στο 1:57:10.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share