Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γκρέμισε τα τσιμέντα: Το μάγκικο ζεϊμπέκικο πρωταγωνιστή στη «Γη της Ελιάς» που έφερε παραλήρημα και λύγισε την Άντζελα Γκερέκου

Η στιγμή που συγκίνησε τους πάντες

9 Ιουλίου 2022 08:42
Γκρέμισε τα τσιμέντα: Το μάγκικο ζεϊμπέκικο πρωταγωνιστή στη «Γη της Ελιάς» που έφερε παραλήρημα και λύγισε την Άντζελα Γκερέκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η «Γη της Ελιάς» ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο ως η ενδεχομένως πιο επιτυχημένη και διάσημη σειρά έως τώρα του Ανδρέα Γεωργίου, προσφέροντας πολλές συγκινήσεις, με τους πρωταγωνιστές της να παραδίδουν ρεσιτάλ είτε με τις υποκριτικές τους ικανότητες είτε... με τον χορό τους.

Στη σειρά έχουμε δει πολλές φορές να γίνονται γυρίσματα γάμων, με βάση φυσικά και το σενάριο, στα οποία ο Κύπριος σκηνοθέτης είναι αρκετά... γαλαντόμος, αφού στα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση του Mega, τα σκηνικά αυτά κρατούν αρκετή ώρα και οι ηθοποιοί δείχνουν να το απολαμβάνουν.

Το ζεϊμπέκικο που συγκίνησε την Γκερέκου και όλο το τηλεοπτικό κοινό

Αυτό έγινε και στο τελευταίο επεισόδιο, στο γάμο Φίλιππου και Βασιλικής, όπου ο πρώτος, υποδυόμενος από τον Διονύση Παπανδρέου, κατάφερε να λυγίσει τους πάντες, και κυρίως την Άντζελα Γκερέκου, λόγω του τραγουδιού υπό το οποίο επιλέχθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο, έχοντας μάλιστα φροντίσει για αυτό το σκοπό να κάνει ειδικά μαθήματα.

Ήταν το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» του Τόλη Βοσκόπουλου, με τον Παπανδρέου να πραγματοποιεί έναν υπέροχο χορό και την ηθοποιό και πρόεδρο του ΕΟΤ να κοιτάζει στον ουρανό, σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές έως τώρα της σειράς, που λατρέψαμε και μας συγκίνησαν.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ στο 1:54:20.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share