Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ξανθός παίδαρος χορεύει ζεϊμπέκικο και ρίχνει το YouTube με πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές (video)

Λεβέντης!

25 Ιουνίου 2022 10:11
Ξανθός παίδαρος χορεύει ζεϊμπέκικο και ρίχνει το YouTube με πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφησε εποχή με αυτό το ζεϊμπέκικο! Ο λόγος για τον πασίγνωστο χορευτή και ηθοποιό Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά", όπου σηκώθηκε και έκανε σαματά με τον λεβέντικό χορό του.

Ο χορός του είχε εντυπωσιάσει τόσο τους παρόντες καλεσμένους, όσο και το κοινό που έφτασε το video του στο YouTube κοντά στα 7.000.000 views.

Δείτε το βίντεο

Λεβεντόπαιδο Στάθης Ψάλτης: Το μυθικό ζεϊμπέκικο του ηθοποιού λίγο πριν τον θάνατο!

«Ανακαλύψαμε» ένα βίντεο με πασίγνωστο Έλληνα να χορεύει ζεϊμπέκικο! Τον αναγνωρίζετε; Μόλις δείτε ποιος είναι θα πάθετε σοκ.

Ο λόγος για τον αγαπημένο, Στάθη Ψάλτη, ο οποίος λίγο πριν τον θάνατό του, γλέντησε με τους φίλους του. Παλικάρι μέχρι τέλους και μερακλής σε όλη του τη ζωή, ο Στάθης Ψάλτης ήξερε να διασκεδάζει και αυτό φαινόταν σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, μέχρι που η σοβαρή ασθένειά του, τον έριξε στο κρεβάτι του. Ωστόσο, στο παρακάτω βίντεο, θα τον δείτε να διασκεδάζει με την καρδιά του, χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Και επειδή ξέρουμε, πόσο σας αρέσει να βλέπετε ανθρώπους να χορεύουν, δείτε εδώ έναν νεαρό φαντάρο να προκαλεί συγκίνηση με τον χορό του. Ξετρελάθηκαν όλοι όταν τον είδαν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share