Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έδωσε «ρέστα» η νύφη: Tα πέταξε... όλα και κόλασε τον γαμπρό με το καυτό τσιφτετέλι της (Video)

Τρέλανε τους πάντες!

15 Ιουνίου 2022 09:13
Έδωσε «ρέστα» η νύφη: Tα πέταξε... όλα και κόλασε τον γαμπρό με το καυτό τσιφτετέλι της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Σεισμό" προκάλεσε η νύφη, η οποία έκανε… κανονικό χαμό με το "μεθυστικό" της τσιφτετέλι, κολάζοντας παράλληλα το γαμπρό, αφού δε δίστασε… να τα πετάξει όλα την ώρα που χόρευε.

Το γλέντι είχε πάρει "φωτιά" και η νύφη έδωσε πρώτη το σύνθημα για ξέφρενο χορό, με το λίκνισμά της πάνω στο τραπέζι να κάνει τον άνδρα της… να βλέπει αστεράκια εξαιτίας αυτού του θεάματος.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η γυναίκα κέρδισε όλες τις εντυπώσεις με το φοβερό της χορό, κάνοντας το γαμπρό να νιώθει μάλλον… τυχερός που είχε μόλις παντρευτεί μαζί με μια τόσο "καυτή" παρουσία. Ωστόσο, εκτός από τη νύφη, δείτε εδώ το αισθησιακό τσιφτετέλι χορεύτριας που κάνει χαμό στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο:

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και «γκρεμίζουν» το πλατό

Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές κοπέλες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share