Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έπαθε «εγκεφαλικό» ο γαμπρός: Τα πέταξε όλα η νύφη, ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε τσιφτετέλι για τρέλα «γούστα»

Μαγευτική!

6 Ιουνίου 2022 09:26
Έπαθε «εγκεφαλικό» ο γαμπρός: Τα πέταξε όλα η νύφη, ανέβηκε στο τραπέζι και χόρεψε τσιφτετέλι για τρέλα «γούστα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τσιφτετέλι της νύφης σε γάμο έκανε τον γαμπρό να πάθει "εγκεφαλικό" από τις κινήσεις της. Ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και μάγεψε με τις αισθησιακές της κινήσεις,

Το βίντεο έχει προκαλέσει πανικό με 542.752 προβολές. Η κούκλα νύφη γλεντάει την μεγάλη αυτή ημέρα, και παρασέρνει με τον χορό της τον άνδρα της και του καλεσμένους, που δεν σταματάνε να την χειροκροτούν.

Χορεύει μέχρι τελικής πτώσης, όπως και αυτή η νύφη που θα δείτε εδώ. Άλλωστε, ένα τσιφτετέλι δεν πρέπει να λείπει από κανέναν ελληνικό γάμο.

To έκανε πάλι το...θαύμα της και "γκρέμισε" το πλατό με το καυτό της τσιφτετέλι

Όσες φορές κι αν τη δούμε αυτή την κοπέλα να χορεύει τσιφτετέλι δεν θα την χορτάσουμε ποτέ μιας και το λίκνισμα της έχει ένα μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει.

Μας αναστατώνει στο ραδιόφωνο με την αισθησιακή φωνή της μας αναστατώνει και με τους αισθησιακούς χορούς της όμως. Ο λόγος για τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην Υγειά μας ρε Παιδιά" και μόλις σηκώθηκε να χορέψει η πίστα πλημμύρισε στα γαρύφαλλα και στα πόδια της έσπαγαν τα πιάτα το ένα μετά το άλλο. Η Ράνια Κωστάκη το έκανε και πάλι το... θαύμα της κατάφερε για ακόμη μια φορά να τραβήξει όλα τα βλέμματα και να μοιράσει απανωτά... εγκεφαλικά! Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που μας χαρίζει ένα καυτό τσιφτετέλι, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε στο ίδιο πλατό.

Δείτε το καυτό βίντεο:

Τσιφτετέλι-«φωτιά» μας... βασανίζει με πάνω από 3.5 εκατ. προβολές

Ένα τσιφτετέλι... σκέτο «φωτιά» είναι αρκετό, για να μας βασανίσει και αυτό το βρήκαμε σε μια παλιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, στο πλαίσιο της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» είχε γυριστεί επεισόδιο για την Πρωτοχρονιά, με τον Λευτέρη Πανταζή να τραγουδά και την χορεύτρια να μετατρέπει σε... κόλαση την πίστα με τα λικνίσματά της, όπως έκανε και η νύφη σε ένα γάμο ρίχνοντας με τον χορό της... στα πατώματα τον γαμπρό.

Το βίντεο έχει φτάσει σε σημείο να ξεπεράσει τις 3.5 εκατομμύρια προβολές, δημιουργώντας πανικό στο διαδίκτυο.

Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share