Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικο 6χρονου σε γάμο που έκλεψε την παράσταση από γαμπρό και νύφη (video)

Τράβηξε όλα τα βλέμματα!

26 Μαΐου 2022 08:02
Το βαρύ ζεϊμπέκικο 6χρονου σε γάμο που έκλεψε την παράσταση από γαμπρό και νύφη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεχάστε τον γαμήλιο χορό ανάμεσα στη νύφη και το γαμπρό, αφού αυτός ο 6χρονος πιτσιρικάς με το ζεϊμπέκικό του έκλεψε πραγματικά την παράσταση και ενθουσίασε όλους τους προσκεκλημένους. Παράλληλα, απολαύστε το απρόσμενο ζεϊμπέκικο που καθήλωσε τους πάντες!

Ο μικρός χορευτής στη γαμήλια δεξίωση που παραβρέθηκε, εκμεταλλεύτηκε την άδεια πίστα για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και έκλεψε την παράσταση με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο! Δείτε στο Athensmagazine.gr το φοβερό αγοράκι στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όπως είναι φυσικό έχει γίνει viral!

35χρονος μερακλής γαμπρός χορεύει βαρύ ελληνικό ζεϊμπέκικο και "διαλύει" το διαδίκτυο!

Πάθαμε πλάκα με τον μερακλή γαμπρό, ο οποίος χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο. Τα views πήραν φωτιά! Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο που ανακάλυψε το Athensmagazine.gr, ένας γαμπρός ξεσήκωσε τους πάντες με τον χορό του. Υπό τους ήχους του Δημήτρη Μητροπάνου, ο άνδρας απολαμβάνει τη στιγμή. Δείτε το βίντεο αλλά και τα views παρακάτω:

5χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε - Τα views πήραν "φωτιά"

Έχετε δει 5χρονο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει σήμερα, έναν μικρό λεβέντη, ο οποίος χόρεψε τρομερά. Το βίντεο στο Youtube πήρε "φωτιά" από τα views...

Μετά από έναν πατέρα που χόρεψε ζεϊμπέκικο με την κόρη του, ανακαλύψαμε ένα μπόμπιρα, ο οποίος χόρεψε καλύτερα και από έναν ενήλικα. Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ένα πανέμορφο αγοράκι να χορεύει το καλύτερο ζεϊμπέκικο, το οποίο φυσικά και το έμαθε σε σχολή χορού... Υπό τους ήχους του τραγουδιού "Της γερακίνας γιος", ο μικρός μαθητής ανεβαίνει στη σκηνή και τρελαίνει τους πάντες.

Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share